ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Kim K. Vs Taylor Swift: Τα πραγματικά αίτια πίσω από μια κόντρα δισεκατομμυρίων

Είναι η κόντρα που απασχολεί συνεχώς τα social media εδώ και μερικές μέρες. Ξεκίνησε με αφορμή το τραγούδι ''Famous'' του Kanye West και εξελίχθηκε σε μία σύγκρουση ''γιγάντων'' μεταξύ των δύο πιο αγαπημένων celebrities της Αμερικής. 

Η Kim Kardashian ανέβασε στο Snapchat την τηλεφωνική συζήτηση που είχε η Taylor Swift με τον Kanye West, κατά την οποία του έδινε την έγκρισή της για τους στίχους του τραγουδιού του στο οποίο αναφέρει το όνομά της. Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, να σημειωθεί, πως η Swift έσπευσε έξαλλη στα social media. 

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο στο Snapchat της Kim, η Swift απάντησε πως είχε ακούσει μόνο ένα μέρος του τραγουδιού και πως, παρόλο που ο Kanye της είχε υποσχεθεί πως θα της στείλει το τελικό αποτέλεσμα, αυτό δεν έγινε ποτέ.

Η ''μάχη'' μεταξύ Kanye West και Taylor Swift ξαφνικά απασχολεί όλη τη showbiz, και αντίπαλος της Swift δεν είναι o Kanye αλλά η σύζυγός του!  Και δεν μοιάζει να είναι μια ακόμα επιφανειακή κόντρα. 

Αμέσως μετά την κίνηση ματ της Kim, με τα βίντεο, ο κόσμος άρχισε πλέον να αναθεωρεί την ιδέα του για την Taylor ενώ ο Kanye κερδίζει έδαφος. Παρά τις θεωρίες που ήθελαν τα βίντεο να είναι κομμένα και... ''ραμμένα'' για να ευνοηθεί ο συζυγός της, δεν υπάρχουν σημάδια που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο. 

Οι δύο βασίλισσες των social media μπήκαν σε μια διαμάχη κατά την οποία η ''αγγελική'' εικόνα που είχαν, σχεδόν, όλοι για την Swift γκρεμίζεται και η Kim ευνοείται γιατί πήρε θέση υποστηρίζοντας τον σύζυγό της. Με τα βίντεο αυτά, η Kim δεν  ξεμπρόστιασε απλά την TayTay, αλλά συνέβαλε σε μια αλυσίδα ''πυροβολισμών'' κατά της τραγουδίστριας. 

Για όσους δεν θυμούνται, πάντα υπήρχε μία θεωρία που ήθελε τη Swift να μην είναι αυτή που δείχνει και πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί είναι συνεχώς χωρισμένη. Μετά τη διαμάχη της με την Katy Perry πέρσι, που οδήγησε και στην τεράστια δημοσιότητα γύρω από το τραγούδι ''Bad Blood'' και συνέβαλε στην μεγάλη του επιτυχία, πολλοί άρχισαν να βλέπουν με μισό μάτι την Swift για τα ανούσια δράματα που δημιουργεί. Αυτό συνεχίστηκε και πρόσφατα, όταν χώρισε με τον επι 15 μήνες σύντροφό της Calvin Harris και λίγες μέρες μετά εμφανίστηκε με τον ηθοποιό Tom Hiddleston. 

Η Kim Kardashian έριξε μια... βόμβα στην εικόνα της Taylor που συνεχίζει να καταρρέει. 

Τώρα, αν αυτός ήταν ο σκοπός της από την αρχή ή αν απλά υπερασπίζεται τον Kanye, μάλλον θα μάθουμε σύντομα αφού δεν μοιάζουν πρόθυμες να σταματήσουν. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Kanye - Taylor - Kim: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση