ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Κι όμως, οι Trump εμβολιάστηκαν... κρυφά στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριo

Όσο περίεργο και αν μας ακούγεται, ο Donald Trump και η σύζυγός του, Melania, λίγο πριν εγκαταλείψουν τον Λευκό Οίκο φρόντισαν να εμβολιαστούν

newsroom must

Τι και αν ο Donald Trump υποτιμά τον κορωνοϊό; Ο τέως πρόεδρος της Αμερικής φρόντισε να εμβολιαστεί λίγο πριν εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο, όπως και η σύζυγός του Melania Trump.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το στενό του περιβάλλον και όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής εμβολιάστηκε κρυφά στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο.

Σε αντίθεση, λοιπόν, με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden, ο οποίος εμβολιάστηκε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση στις 21 Δεκεμβρίου, λίγες εβδομάδες προτού αναλάβει την εξουσία, ο Donald Trump δεν αναφέρθηκε ποτέ δημόσια για τον εμβολιασμό του κατά του νέου κορωνοϊού.

"Ο πρόεδρος Trump και η Πρώτη Κυρία εμβολιάστηκαν στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο", τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή που βρίσκεται κοντά στον πρώην πρόεδρο, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες.Την Κυριακή, κατά τη διάρκεια της πρώτης ομιλίας του μετά την έξοδο από τον Λευκό Οίκο, ο Τrump δήλωσε ότι "όλοι πρέπει να εμβολιαστούν".

Αυτή του η δήλωση έφερε ιδιαίτερη ανακούφιση, καθώς ορισμένοι από τους υποστηρικτές του δισεκατομμυριούχου τέως προέδρου είναι ιδιαίτερα δύσπιστοι απέναντι στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Να θυμίσουμε πως αφού διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 στις αρχές Οκτωβρίου, ο Donald Trump νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ, στα προάστια της Ουάσιγκτον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση