ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

Κι όμως ο απαγωγέας της Kim Kardashian κυκλοφορεί βιβλίο

''Καλούσαν το 911 ενώ ήταν στο Παρίσι''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Στην πιο απρόσμενη είδηση των τελευταίων ωρών, που δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε, ένας από τους κατηγορούμενους από τη ληστεία στο Παρίσι με θύμα την Kim Kardashian κυκλοφόρησε βιβλίο με τίτλο ''Απήγαγα την Kim Kardashian''. Ήταν μια είδηση που απασχόλησε πολύ το 2016, με την Kim να μιλά κάθε τόσο για όσα εξελήχτηκαν με δάκρια και φανερά αναστατωμένη. Πολλά είχαν ακουστεί, και ακόμα ακούγονται αλλά ο απαγωγέας ξαναλέει την ιστορία μέσα από ένα βιβλίο. 

Όπως είχε γίνει γνωστό, η συμμορία έδεσε και φίμωσε την Kim, όσο εκείνη βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, κατά την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι το 2016.

Ο 67χρονος Yunice Abbas, ήταν ανάμεσα στους 12 συλληφθέντες για την κλοπή στο Παρίσι, από όπου απέσπασαν κοσμήματα αξίας 9 εκατομμυρίων ευρώ, και όπως φαίνεται και από τον τίτλο του βιβλίου του δεν πρόκειται να διαψεύσει ή να αρνηθεί την εμπλοκή του.

''Προσπαθούσε επίμονα να καλέσει 911, τον αριθμό επειγόντων για την Αμερική. Όχι πολύ πρακτικό όταν είσαι στο Παρίσι'' γράφει το απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στο γαλλικό περιοδικό Closer, από το βιβλίο του Abbas. ''Κύλησε γρήγορα, ίσως πέντε,  έξι, εφτά λεπτά, από την ώρα που μπήκαμε μέχρι να φύγουμε, γιατί όλα κύλησαν ομαλά. Κανένας δεν παρενέβη, το θύμα μάς έδωσε τα κοσμήματα χωρίς αντίσταση'' συμπληρώνει. 

Ο Abbas έχει περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του να μπαινοβγαίνει στη φυλακή (συνολικά 21 χρόνια) πριν του προτείνουν τη ληστεία σε μια περίοδο που, όπως λέει ο ίδιος, χρειαζόταν λεφτά. 

Ωστόσο, ο Abbas αποκαλύπτει πως δεν είχε ιδέα ποια ήταν η Kim. Κατάλαβε ποια ήταν την επομένη, όταν έβλεπε ειδήσεις. ''Χαμήλωσα το κεφάλι. Η σύζυγός μου αμέσως με κατηγόρησε. Δεν είχα πάει σπίτι την προηγούμενη νύχτα και κατάλαβε πως κάτι είχε γίνει. O φίλος που με έβαλε στη δουλειά μού είπε απλά πως το θύμα ήταν η σύζυγος ενός διάσημου ράπερ. Δεν ήξερα περισσότερα'' είπε ο Abbas στο Paris Match και συμπλήρωσε πως όταν έμαθε ποια ήταν δεν είχε ψευδαισθήσεις. ''Κατάλαβα πως θα μας έπιαναν, υπήρχε μεγάλη πίεση, δεν ήμασταν αρκετά προετοιμασμένοι. Δεν ξέραμε πως θα γινόταν τόσος χαμός. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση