ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Κι όμως, η περιουσία των Sussex δεν είναι όση νομίζεις

Το σπίτι, τα έσοδα και οι συμφωνίες

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι πλέον κάτοικοι του Λος Άντζελες και έχουν ξεκινήσει και επίσημα τη νέα τους ζωή. Δεν εργάζονται πια σαν μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, δεν χρειάζεται να ακολουθούν πρωτόκολλα και δεν θα δίνουν λογαριασμό στο παλάτι. Όλα αυτά όμως έχουν ως αποτέλεσμα μια οικονομική αβεβαιότητα - μέχρι ενός βαθμού. Μέχρι πέρσι ο Κάρολος κάλυπτε τις δαπάνες με οσα αφορούσαν τα πριγκιπικά τους καθήκοντα. 

Χωρίς άλλη πηγή εσόδων, εκτιμάται πως το ζευγάρι βασίζεται οικονομικά, κατά ένα μεγάλο βαθμό, στα $10 εκατομμύρια που κληρονόμησε ο Harry από τη μητέρα του, Diana, αφού εκπρόσωπος του δούκα του Σάσεξ διαψεύδει πως ο Harry είχε κάποιο ώφελος από τα $100 εκατομμύρια που άφησε η προγιαγιά του. Από την άλλη, η Meghan, σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει δική της προσωπική αξία που αγγίζει τα $2 εκατομμύρια. Οι Σάσεξ έχουν επίσης αποπληρώσει τα $3 εκατομμύρια που είχαν λάβει για την ανακαίνηση του Frogmore Cottage, το οποίο παραμένει η κατοικία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη και την εκτιμώμενη αξία του σπιτιού τους στο Μοντεσίτο, η αξία τους ανέρχεται γύρω στα $10 εκατομμύρια. Να πούμε, ωστόσο, πως πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε η νέα τους συμφωνία με το Spotify για μια σειρά από podcasts που θα κρατήσει για 3 χρόνια, και για την οποία αναμένεται να λάβουν από $15 εκατομμύρια μέχρι $18 εκατομμύρια. Παράλληλα, η πενταετής συμφωνία τους με το Netflix θα τους φέρει $100 εκατομμύρια μέσα από ταινίες, σειρές ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και άλλες εκπομπές. 

Η αξια της Ελισάβετ, από την άλλη, φτάνει τα $500 εκατομμύρια, όπως δημοσίευσε το Forbes το 2019.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση