ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: joggers, μακρυμάνικο κορμάκι και άρβυλα
 

Ο Harry αποκάλυψε τι πιστεύει για το ''The Crown'' και ποιος θέλει να τον υποδυθεί

Το απόσπασμα από τη συνέντευξη με τον James Corden

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Από το 2016 όταν ξεκίνησε το ''The Crown'' είχαμε σαν φυσική απορεία ποια είναι η άποψη των πραγματικών royals για τη σειρά. Ως γνωστό, η σειρά παρουσιάζει την ιστορία της Ελισάβετ - και τις μοναρχείας - από την στέψη της μέχρι σήμερα και ενώ βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα περιλαμβάνει επίσης μεγάλες δόσεις μυθοπλασίας. 

Κατά καιρούς ακούσαμε διάφορα, ''πηγές αναφέρουν'' και ''σύμφωνα με τον τάδε'' αλλά δεν είχαμε μέχρι τώρα μια επίσημη τοποθέτηση. Ο πρίγκιπας Harry βρέθηκε καλεσμένος του James Corden μίλησε για όλα και φυσικά ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να μην ρωτήσει ευθέως για την άποψη του, για τη δημοφιλή σειρά του Netflix. 

''Δεν προσποιούνται πως είναι ειδήσεις, είναι μυθοπλασία, αλλά βασίζεται στην αλήθεια. Δίνει μια πρώτη ιδέα για το πώς είναι αυτός ο τρόπος ζωής, οι πιέσεις του να βάζεις το καθήκον πάνω από την οικογένεια και όλα τα άλλα, και τι συνεπάγεται απ' αυτό. Είμαι πολύ πιο άνετος με το ''The Crown'' παρά με τις ιστορίες που βλέπω να γράφονται για την οικογένειά μου, για την σύζυγό μου ή για μένα. Η διαφορά είναι πως το ''The Crown'' είναι προφανώς μυθοπλασία, αλλά όσα γράφονται παρουσιάζονται σαν αληθινά επειδή δημοσιεύονται ως ειδήσεις. Έχω μεγάλο θέμα μ' αυτό'' είπε, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε πως θα ήθελε τον ίδιο να τον υποδυθεί ο ηθοποιός Damian Lewis. 

Δείτε το απόσπασμα, από το 7:39.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση