ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Kendall Jenner: Μαζί με τον Bad Bunny είναι τα πρόσωπα της νέας καμπάνιας Gucci Valigeria

Το ζευγάρι δεν έχει αναφέρει πολλά για το ειδύλλιό τους, αλλά οι θαυμαστές πιστεύουν ότι η νέα καμπάνια μπορεί να επιβεβαίωσε τη σχέση τους.

Μαρία Καραμάνου

Η Gucci Valigeria ανακοίνωσε την επιλογή της Kendall Jenner και του Bad Bunny ως τα νέα πρόσωπα της. Σύμφωνα με τον οίκο μόδας, η πρόσφατη καμπάνια αποτυπώνει το "Gucci Ancora", το οποίο αντιπροσωπεύει μια εορταστική αγάπη που ενώνει την κοινότητα της Gucci.

Η σκηνοθεσία της καμπάνιας λαμβάνει χώρα σε ένα αεροδρόμιο, ένα σημείο συνάντησης και αναχώρησης που συμβολίζει την αρχή των ταξιδιών. Μέσα από τον δημιουργικό φακό του Anthony Seklaoui, η καμπάνια αναδεικνύει την αίσθηση της κοινότητας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Photo By @gucci On Instagram

Οι εικόνες αποτυπώνουν την αύρα της Kendall Jenner και του Bad Bunny καθώς περιηγούνται στο αεροδρόμιο, επαναπροσδιορίζοντας την λάμψη της δεκαετίας του '90 που σχετίζεται με τον κόσμο του Jet Set.

Μια εντυπωσιακή εικόνα απεικονίζει την Jenner να γελάει ενώ είναι ξαπλωμένη σε μια στοίβα βαλίτσες με το λογότυπο Gucci GG τοποθετημένες σε ένα καρότσι αποσκευών, τυλιγμένο στην αγκαλιά του Bad Bunny. Ένα άλλο καρέ, που φαινομενικά απαθανατίζει μια κλεμμένη στιγμή των παπαράτσι, δείχνει το ζευγάρι να κατεβαίνει κομψά μια κυλιόμενη σκάλα με μια τσάντα για το Σαββατοκύριακο και μια βαλίτσα καμπίνας από την πολυπόθητη συλλογή Gucci Savoy.

Photo By @gucci On Instagram

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα εδώ:

Photo By @gucci On Instagram

Photo By @gucci On Instagram

Photo By @gucci On Instagram

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση