ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Billie Eilish: «Έχω κάνει τόσο κόσμο να νιώσει καλά, τώρα ήρθε η σειρά μου»

Όλα όσα αποκάλυψε

Μαρία Σάββα

Η Billie Eilish είναι μία από τις πιο νεαρές σταρς που μιλούν ανοιχτά για την ψυχική υγεία τους με την ίδια να είναι μόλις 21 ετών και να μιλά με άνεση για αρκετά προσωπικά θέματα που έχει προκειμένου να βοηθήσει άτομα που νιώθουν παρόμοια με εκείνη.

Σε πρόσφατη φωτογράφιση και συνέντευξη που έκανε στο Allure ανοίχτηκε για ακόμη μία φορά και μίλησε για το πως προσπαθεί να βελτιώσει τον εαυτό της. «Σκέφτομαι από πριν όλα όσα μπορούν να με πληγώσουν», είπε. «Επειδή όταν τα ξέρεις όλα, μπορείς να τα ελέγξεις. Και όταν ξέρεις κάτι, μπορείς να γίνεις καλά. Τότε, είμαι ανίκητη! Αλλά αυτό που έχω μάθει, είναι ότι ο χρόνος περνά και εξακολουθώ να έχω τις πληγές μου».

«Δεν χρειάζεται να διώχνεις τον πόνο μακριά, για να τον ξεπεράσεις. Το έκανα, και δεν θέλω να το ξανακάνω», σχολίασε και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Το είπα πριν από τρία χρόνια και το ξέχασα. Οπότε ήρθε η ώρα. Κι έχω κάνει τόσο κόσμο να νιώσει καλά, που τώρα μου αξίζει κι εμένα να νιώσω καλά».

«Γίνομαι καλύτερα, αλλά δεν είμαι και τόσο καλά, για να είμαι ειλικρινής. Εδώ και λίγο καιρό. Την περισσότερη ώρα, έχω βαριά συναισθήματα. Όταν το σκέφτομαι υπερβολικά, το πώς δεν μπορώ να ξαναπάρω ποτέ πίσω την ιδιωτικότητα μου - αυτό αρκεί για να με κάνει να θέλω να κάνω τρελά πράγματα. Αλλά δεν πρέπει να το αφήνεις να σε τρώει», τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση