ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Kendall Jenner: Η αντίδραση της για το θέμα της εγκυμοσύνης

Η αμηχανία της όταν ρωτήθηκε για αυτό το θέμα.

Μαρία Καραμάνου

Η Kendall Jenner, η μόνη αδελφή Kardashian που δεν έχει παιδιά, έχει αφήσει ανοιχτό το θέμα της εγκυμοσύνης της. Σε ένα τρέιλερ για το 4ο επεισόδιο της 3ης σεζόν του "The Kardashians", η 27χρονη supermodel αποφεύγει διακριτικά να απαντήσει στην ερώτηση σχετικά με την εγκυμοσύνη της, αφήνοντας τους τηλεθεατές με αναμονή μέχρι το επόμενο επεισόδιο.

Σε μια συζήτηση μεταξύ της 67χρονης Kris Jenner και της Kendall στην 2η σεζόν του "The Kardashians", η Kris αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει η Kendall μητέρα, λέγοντας, "Απλά σκεφτόμουν, ίσως είναι η σωστή στιγμή να αποκτήσουμε ένα μωρό".

Η Kendall, αντέδρασε άμεσα όταν άκουσε τη μητέρα της Kris να αναφέρεται σε αυτό το θέμα. Καθώς πνίγηκε αμέσως το νερό που έπινε, αποκάλεσε την κατάσταση "άβολη" τονίζοντας στη μητέρα της, Kris, ότι αυτή είναι η ζωή της.

Εξέφρασε την ανασφάλειά της λέγοντας, "Μου λες συνέχεια ότι δεν θα γίνω πιο νέα, αλλά αυτή είναι η ζωή μου. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη ακόμα για αυτό".

Η Kris απάντησε άμεσα με το ερώτημα, "Είσαι σίγουρη ότι αυτή είναι η ζωή σου;". Στη συνέχεια, η Kendall εξήγησε ότι υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που πρέπει να κατανοήσει πριν αποφασίσει να καλωσορίσει ένα παιδί στη ζωή της. Απολαμβάνει ακόμα τον χρόνο που ζει μόνη της και είναι ικανοποιημένη με αυτήν την κατάσταση.

Η Kris δεν σταμάτησε να υπενθυμίζει στην Kendall ότι "ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που θα έχει στο μέλλον" και για να την πείσει, κάλεσε τον γυναικολόγο Δρ. Α, που είχε βοηθήσει την Kourtney Kardashian στο ταξίδι της γονιμότητας.

Ο γυναικολόγος τόνισε, "Ακόμη και αν δεν είσαι παντρεμένη, συνιστώ τουλάχιστον τη διαδικασία κατάψυξης ωάριων. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία να διατηρήσεις ωάρια κατεψυγμένα, καθώς όσο πιο νέα είσαι, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητά τους".

"Νομίζω ότι αυτό είναι ένα ομόφωνο συμπέρασμα. Θα αποκτήσουμε ένα μωρό", αποφάσισε η Kris μετά τα λόγια του γιατρού.

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση της εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση