ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Taylor Swift: Stalker απείλησε να ανατινάξει το σπίτι της

Φαν της διάσημης ποπ σταρ απείλησε ότι θα ρίξει βόμβα αν δεν τον αφήσουν να τη συναντήσει.

Μαρία Καραμάνου

Η Taylor Swift βίωσε πρόσφατα μια ανησυχητική εμπειρία που αναδεικνύει το πρόβλημα των stalkers που καταδιώκουν διάσημους σταρ του Hollywood. Ένας άνδρας με το όνομα Mitchell Taebel συνελήφθη από τις αρχές μετά από απειλές ότι θα ανατινάξει το σπίτι της καταξιωμένης ποπ σταρ, εάν δεν του επιτρεπόταν να συναντήσει την "αδελφή ψυχή" του, όπως αυτός την αποκάλεσε.

Οι αρχές αντέδρασαν άμεσα καθώς ανακάλυψαν ένα μήνυμα που απειλούσε ότι ο stalker θα ήταν διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει έναν εκρηκτικό μηχανισμό αν δεν επιτρεπόταν να συναντήσει την Taylor.

Ο Mitchell δεν απείλησε μόνο την Taylor Swift, αλλά και τα μέλη της οικογένειάς της και τους πιο κοντινούς ανθρώπους της. Αυτό που έκανε την κατάσταση ακόμα πιο ανησυχητική, σύμφωνα με αναφορές, είναι ότι ο ενοχλητικός αυτός άντρας πήρε μια πτήση από το Long Beach προς το Νάσβιλ του Τενεσί, όπου βρίσκεται το σπίτι της τραγουδίστριας, και είχε προγραμματισμένη μια συναυλία την ίδια βραδιά.

Αμέσως απομακρύνθηκε από την ιδιοκτησία και του απαγορεύτηκε να αγοράσει εισιτήρια για τη συναυλία. Ωστόσο, κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση μέσω ενός τρίτου προσώπου. Ατυχώς για εκείνον, η ασφάλεια τον ανακάλυψε και του απαγόρευσε την είσοδο στην ιδιοκτησία της Taylor. Τελικά, κατά τη διάρκεια των έρευνων αποκαλύφθηκε ότι ο συγκεκριμένος άντρας είναι γνωστός στις αρχές, καθώς αντιμετωπίζει και άλλες κατηγορίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS