ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Kατερίνα Παπουτσάκη: Το bullying που την απομάκρυνε από το τραγούδι

Όσα αποκάλυψε η ίδια.

newsroom must

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έδωσε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και μίλησε για όλα! Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τραγούδι “Σκλάβα” αλλά και τη σχέση της με τη μουσική.

 «Σκλαβώσατε» τους θαυμαστές σας.

''Πάντα ήθελα να εκφραστώ μέσα από τη μουσική. Αυτήν την ανάγκη μου την κάλυπτα μέσα από τις παραστάσεις και τα μιούζικαλ. Μέσα από τα μαθήματα που κάνω εδώ και είκοσι χρόνια. Τραγουδούσαμε στην οικογένειά μου από μικρά παιδιά. Ο μπαμπάς μου έπαιζε κιθάρα, η μαμά μου τραγουδάει. Η θεία μου, ο αδελφός μου. Εκφραζόμασταν πολύ ως οικογένεια μέσα από τη μουσική.''

Πώς συνέβη και το αποφασίσατε;

''Ήθελα πάντα να κάνω κάτι δικό μου, απλά δεν είχα προσανατολιστεί σε ποια κατεύθυνση, σε ποιο ύφος. Πριν από χρόνια «έπαιζε» ένα μεγάλο μπούλινγκ, οπότε δεν τολμούσα να υλοποιήσω το όνειρό μου, παρά τις προτάσεις που μου είχαν γίνει. Όταν λοιπόν ο συνεργάτης μου, ο Γιώργος Λαιμός, μου έβαλε να ακούσω το κομμάτι του Τάκη (σ.σ.: Στραβαλέξη ή αλλιώς Τάκι Τσαν), με άγγιξε βαθιά. Οπότε πήρα την απόφαση. Δουλεύουμε κι άλλα πολύ όμορφα κομμάτια. Είμαι πολύ χαρούμενη και σιγά σιγά θα αρχίσω να τα κοινωνώ''.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση