ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ecru denim παντελόνι, πουκάμισο και γόβες
 

Κατερίνα Καινούργιου: «Νιώθω πολύ μόνη μου στη ζωή»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

newsroom must

Την ονομαστική της εορτή είχε σήμερα Παρασκευή 25/11 η Κατερίνα Καινούργιου με τον φίλο και συνεργάτη της Νίκο Κοκλώνη να της εύχεται μέσω βίντεο χρόνια πολλά.

Ο γνωστός παραγωγός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια και παράλληλα της ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της, με την Κατερίνα Καινούργιου να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της, ξεσπώντας σε κλάματα ζωντανά στην εκπομπή.

Λέγοντας μάλιστα ότι ο Κοκλώνης είναι από τους πιο κοντινούς ανθρώπους της ζωής της. «Συγγνώμη, συγκινήθηκα τόσο πολύ. Ο Νίκος για μένα είναι αδελφός μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, το στήριγμά μου. Και γενικότερα επειδή τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, στα θέματα της προσωπικής μου ζωής και σε άλλα θέματα έχω λίγο ταλαιπωρηθεί, όσο ήταν ο Νίκος δίπλα μου, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές που νοσηλεύτηκα, ήταν μόνο αυτός ο άνθρωπος δίπλα μου. Νιώθω ότι έχω έναν φύλακα άγγελο» ανέφερε αρχικά φανερά συγκινημένη και πρόσθεσε «Νιώθω πολύ μόνη μου στη ζωή. Έχω την οικογένειά μου αλλά δεν έχω έναν σύντροφο που ιδανικά θα ήθελα, μπορεί να μου συμβεί μελλοντικά, ο Νίκος είναι ο άνθρωπος μου»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση