ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

''Κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ''

Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις της για άτομο του αθλητισμού, η Πηγή Δεβετζή.

newsroom must

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε το πρωί της Πέμπτης η Πηγή Δεβετζή μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

H Ολυμπιονίκης αποκάλυψε την κακοποιητική εμπειρία της, αφού λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες έπεσε θύμα παρενόχλησης από παράγοντα του αθλητισμού.

«Έχω κι εγώ μια κακοποιητική εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού από παράγοντα του αθλητισμού. Δεν θα πω από ποιο χώρο αλλά παράγοντα του αθλητισμού γενικά. Όταν είχα κατέβει στην Αθήνα, ένα κορίτσι από την επαρχία, που δεν είχα την πονηράδα να σκεφτώ ότι θα με πλησιάσει κάποιος για να εκμεταλλευτεί κάτι από εμένα. Ήμουν τόσο γλυκό και χαρούμενο κοριτσάκι που το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν πρωταθλητισμό.

Γνώρισα λοιπόν έναν τέτοιο άνθρωπο, έναν άνθρωπο του αθλητισμού που μου έταξε λαγούς με πετραχήλια. Ήταν πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήμουν ενήλικη αλλά δεν είχα τις εμπειρίες, ήμουν ακόμα κορίτσι, δεν ήμουν γυναίκα. Μου έταξε μεγάλη ζωή, να με πάρει από το ΟΑΚΑ, να μου νοικιάσει σπίτι. Τον έβλεπα σαν πατέρα μου, δεν τον έβλεπα σαν κάτι άλλο, δεν είχε πάει το μυαλό μου ότι κάποια στιγμή θα με στριμώξει πολύ άσχημα να μου την πέσει και εγώ να μην ξέρω τι να κάνω.

Είχα πάθει τρελή κατάθλιψη, απλά δεν το έχω πει. Μια μέρα με είχε καλέσει στο γραφείο του να μιλήσουμε για τον αθλητισμό και κάποια στιγμή με στρίμωξε, πήγε να με ακουμπήσει, αισθάνθηκα πάρα πολύ άβολα, κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ. Είμαι φορτισμένη που τα λέω αλλά επειδή το έχω ξεπεράσει και προσπαθώ να προχωρήσω με όλο αυτό γιατί σίγουρα μου έχει κάνει πολύ κακό στη ζωή μου, το εξομολογούμαι για να τελειώσει πια αυτό. Ευτυχώς με βοήθησε ο Θεός και χτύπησε το τηλέφωνό του και ήταν κάποιος απέξω και έτσι προσπάθησα να ξεφύγω….

Το έχω βιώσει πολύ άσχημα όλο αυτό και δεν το έχω ξαναπεί αυτό γιατί δεν μπορούσα να το ξεπεράσω. Ήταν μεγαλύτερος, παντρεμένος με παιδιά και ο λόγος που δεν το είπα είναι το ότι σεβάστηκα τα παιδιά του γιατί στη συνέχεια τον συναντούσα. Τον έβλεπα και ήθελα να τον πνίξω.

Δεν ήταν προπονητής μου και δεν ήταν από τον χώρο του στίβου. Στους γονείς μου δεν είχα πει τίποτα προφανώς… Αυτός έκανε ότι δεν συνέβαινε τίποτα όταν τον συναντούσα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήθελα να το πω στους γονείς μου…Αυτό με έκανε πολύ επιθετική με τους άντρες και ίσως γι'΄  αυτό και να προσέλκυσα λάθος άτομα.

Έπαιρνα τα μετάλλια και δεν μπορούσα να τα χαρώ. Μου ερχόντουσαν πάλι εικόνες. Μετά από πολλά χρόνια αυτό που έκανα για να το ξεπεράσω είναι ότι εξαφανίστηκα και πήγα για λίγο καιρό σε ένα μοναστήρι… Πιστεύω ότι αυτό το θέμα που είχε γίνει με το μετάλλιό μου στο Πεκίνο και ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί, ίσως κρύβεται και αυτός ο άνθρωπος από πίσω», είπε χαρακτηριστικά η Πηγή Δεβετζή και συγκλόνισε.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση