ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Kate Winslet: «Είναι τρομακτικό σε τι έχουν online πρόσβαση τα παιδιά σήμερα»

Όλα όσα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε

Μαρία Σάββα

Με αφορμή την νέα ταινία της Kate Winslet, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την κόρη της Mia Threapleton, σε ρόλους μητέρας- κόρης, παραχώρησε συνέντευξη στους Sunday Times, μιλώντας τόσο για την νέα ταινία όσο και για την προσωπική της ζωή, αλλά πιο συγκεκριμένα για την σχέση με την κόρη της.

Η ίδια μιλώντας για την σχέση τους είπε: «Είχαμε το μπόνους ότι γνωρίζαμε το πώς να πατάμε η μία τα κουμπιά της άλλης, το οποίο μπορώ να σου πω πως μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά και σίγουρα βασιστήκαμε σε αυτό όταν κάναμε το γύρισμα».

«Μερικές φορές θα μπορούσα να της δείξω ένα τεχνικό κόλπο, ξέρεις απλά πράγματα που δεν σου μαθαίνει κανείς. Το εκτιμούσε, αλλά όταν ερχόταν η ώρα της υποκριτικής έλεγε: ''Το κατάλαβα, είμαι καλή''», πρόσθεσε η ηθοποιός σχολιάζοντας τις συναναστροφές τους κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Η Winslet αποκάλυψε επίσης ότι πολλές φορές η κόρη της της λέει να «σκάσει», «Σε ό,τι αφορά την ερμηνεία της, δεν με χρειάστηκε καθόλου. Υπάρχουν ακόμα στιγμές όπου με κοιτούσε και έλεγε: "Σκάσε μαμά, άφησέ με να το κάνω"».

Με αφορμή τον ρόλο της κόρης της, η οποία στην ταινία ποστάρει στα social σεξουαλικές της φωτογραφίες, η ηθοποιός σχολίασε: «μεγαλώνουν σε μια πολύ πιο σεξουαλικοποιημένη κοινωνία. Είναι τρομακτικό σε τι μπορεί να έχουν online πρόσβαση τα παιδιά σήμερα. Αυτό που με ταράζει περισσότερο είναι οι ιδέες που μεταφέρονται σε νεαρά αγόρια και νέους άνδρες για το σώμα μιας γυναίκας».

«Ένας μεγάλος αριθμός γυναικών αλλοιώνονται ψηφιακά. Δεν αλλάζουν μόνο το πρόσωπό τους αλλά και ολόκληρο το σώμα τους για την online εικόνα τους. Και αυτό είναι φοβερά λυπηρό. Ακριβώς επειδή όταν αυτό το άτομο κοιτάζεται στον καθρέφτη, απογοητεύεται από την πραγματικότητα», τόνισε στο τέλος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Kate Winslet  |  news  |  gossip  |  movie  |  lifestyle

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση