ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Kate Moss: Συγκρίνεται με την κόρη της

«Είμαι πιο υπεύθυνη από ό,τι ήταν η μητέρα μου στην ηλικία μου», δήλωσε η κόρη της Kate Moss.

Μαρία Καραμάνου

Η Lila Moss, κόρη του διάσημου supermodel Kate Moss και του εκδότη του περιοδικού Jefferson Hack, μίλησε πρόσφατα για τη διάσημη μητέρα της και έκανε μάλιστα μία σύγκριση μαζί της.

Στη συνέντευξή της στην ισπανική έκδοση του περιοδικού Vogue για το τεύχος Μαρτίου, η Lila ανέφερε ότι ακολούθησε τα βήματα της διάσημης μητέρας της, αλλά είναι πιο υπεύθυνη στην ηλικία της σε σύγκριση με την Kate στην ίδια ηλικία. Το νεαρό μοντέλο δείχνει να έχει μια εντυπωσιακή παρουσία και αναμένεται να έχει μεγάλη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ.

Όσο αναφορά τα βήματα της στον χώρο του μόντελινγκ, αποκάλυψε πως, «Όταν ήμουν νεότερη δεν το σκέφτηκα, επειδή η μητέρα μου αρνιόταν να με αφήσει να μπω στη βιομηχανία. Νομίζω ότι δεν ήθελε να το κάνω χωρίς πρώτα να είναι σίγουρη ότι οι άνθρωποι που γνωρίζει και εμπιστεύεται θα με πρόσεχαν και θα φρόντιζαν να είμαι καλά. Όταν ίδρυσε το πρακτορείο της χαλάρωσε επειδή ήξερε ότι θα μπορούσε να επιβλέπει τα πάντα και ότι θα με φρόντιζαν. Όταν ήμουν νεότερη φαντασιωνόμουν ότι ίσως κάποια μέρα θα συμμετείχα σε μια φωτογράφιση, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω κάποια από τα πράγματα που έχω ήδη κάνει».

Αργότερα συνέχισε λέγοντας, «Δεν νομίζω ότι είμαι ώριμη για την ηλικία μου, αλλά είμαι πολύ ντροπαλή. Δεν έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν πρόκειται να γνωρίσω νέους ανθρώπους και να κάνω παρέα με ανθρώπους που είναι μεγαλύτεροι από εμένα. Γίνομαι αρκετά εσωστρεφής και κλείνομαι στον εαυτό μου, αλλά ναι, ίσως είμαι πιο υπεύθυνη από ό,τι ήταν η μητέρα μου στην ηλικία μου. Μεγάλωσα βλέποντας πόσο απαιτητικό είναι αυτό το επάγγελμα και πόσο πολύ πρέπει να ταξιδεύεις μόνη σου. Οι άνθρωποι με τους οποίους δούλευε έγιναν η οικογένειά της επειδή τους έβλεπε τόσο συχνά. Είδα πώς δένονταν μεταξύ τους και αυτό είναι ωραίο». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση