ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Kate Middleton: Το γιουχάισμα στη δημόσια εμφάνιση της

Η αντίδραση της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Μαρία Καραμάνου

Πριν ο πρίγκιπας William παντρευτεί, η Kate Middleton είχε λάβει την έγκριση της βασίλισσας Ελισάβετ, και η εκλιπούσα μονάρχης δεν μετάνιωσε για αυτήν την επιλογή, καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας απέδειξε την αξία της μέσα από την υπομονή και την σκληρή εργασία που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια. Η Kate Middleton, με την πρόσφατη σόλο εμφάνισή της στο Μουσείο Foundling, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι ήταν προορισμένη για τον ρόλο που διαδραματίζει.

Η παρουσία της στο μουσείο αυτό ήταν η πρώτη από τις δύο επισκέψεις που πραγματοποίησε εκείνη την ημέρα, στο πλαίσιο του πρότζεκτ που ασχολείται με την εκπαίδευση στην πρώιμη παιδική ηλικία. Μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε η βασιλική ανταποκρίτρια Victoria Murphy, ήταν εμφανές ότι ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί έξω από το μουσείο για να συναντήσει από κοντά την πριγκίπισσα της Ουαλίας και να τη συγχαρεί για το έργο της.

Μία μόνο γυναίκα αποφάσισε να εκφράσει την αντίθεσή της έναντι της μοναρχίας, κρατώντας δύο πινακίδες από χαρτόνι με συνθήματα όπως "Γεννημένοι ίσοι" και "Η μοναρχία είναι κακοποίηση παιδιών". Αναμένοντας έξω από την έξοδο της Middleton, άρχισε να διαμαρτύρεται δυνατά και να φωνάζει πως είμαστε γεννημένοι ελεύθεροι.

Αυτή η γυναίκα προέβη σε ατομική πράξη διαμαρτυρίας ενάντια στην θεσμοποιημένη μοναρχία, επιδεικνύοντας τη διαφωνία της με την έννοια της ισότητας και της προστασίας των παιδιών. Η δράση της είχε ως στόχο να προβάλει τις αντιλήψεις της σχετικά με τη μοναρχία και να εκφράσει την επιθυμία για ελευθερία. 

Ωστόσο, η Kate Middleton φάνηκε να μην αντιδρά επηρεασμένη από την κίνηση της γυναίκας και να συνεχίζει να χαιρετάει το πλήθος, αδιαφορώντας για την προσπάθεια παρεμπόδισής της. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει αποκτήσει πολύχρονη εμπειρία και γνώση για να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τέτοιες καταστάσεις. Αυτό φάνηκε και πρόσφατα κατά την επίσκεψή της με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, στη Βόρεια Ιρλανδία, όπου συναντήθηκαν με διάφορους πολίτες και συζήτησαν μαζί τους.

Κατά τη διάρκεια μιας από τις συναντήσεις, μια γυναίκα απηύθυνε τον λόγο στην Kate Middleton, εκφράζοντας την άποψή της περί ιδιοκτησίας της Ιρλανδίας από τους Ιρλανδούς. Αντί να ανταποκριθεί ή να εμπλακεί στη συζήτηση, η Middleton απλά χαμογέλασε και συνέχισε να ασχολείται με τους επόμενους παρευρισκομένους, δείχνοντας διάθεση να μην εμπλακεί σε πολιτικά ή επίμαχα θέματα.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση