ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Ιωάννα Κασουλίδου και Ανδρέας Ζακχαίος: Βάφτισαν την κόρη τους

Την θέση του νονού πήρε ο Νικόλας Ιωαννίδης.

Μαρία Καραμάνου

Στις 28 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ο βάπτισης της εννιά μηνών κορούλας της Ιωάννας Κασουλίδου και του Ανδρέα Ζακχαίου. Ο Νικόλας Ιωαννίδης είναι ο νονός του μωρού και έχει μακρόχρονη φιλία με την Ιωάννα Κασουλίδου, όπως δήλωσε ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησης.

Η μικρή κορούλα ονομάστηκε Κατερίνα και κατά τη διάρκεια της βάπτισης, η μαμά, η νεοφώτιστη και η αδερφούλα της φόρεσαν δημιουργίες του Κύπριου σχεδιαστή, Ανδρέα Ζαννετίδη.

Ο Νικόλας Ιωαννίδης σε ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram έγραψε, «Και κάπως έτσι επισφραγίζεται μια φιλία! Με έναν σημαντικό τίτλο. Του νονού. Ευλογημένος για τρίτη φορά! Κατερίνα μου θα προσπαθήσω με όλη μου την αγάπη να είμαι εκεί. Στα εύκολα. Στα δύσκολα. Στις χαρές! Στις λύπες! Για να μην σβήσει ποτέ το χαμόγελο σου! Λαβ γιου».

Η Ιωάννα Κασουλίδου επέλεξε να φορέσει μία μακρυά ολόσωμη ροζ φόρμα για τη βάπτιση της κορούλας της. Το γεγονός ότι επέλεξε αυτό το χρώμα μπορεί να συμβολίζει τη θηλυκότητα και την αθωότητα που συνδέονται συχνά με τα βαφτίσια. Το ροζ είναι επίσης ένα χρώμα που συνήθως συνδέεται με τις κοριτσίστικες εμφανίσεις.

Οι δύο κόρες της Ιωάννας Κασουλίδου φόρεσαν επίσης ροζ φορέματα. Οι συντονισμένες επιλογές χρώματος μεταξύ τους δημιουργούν μια ομοιομορφία και ενιαία αισθητική μεταξύ της μητέρας και των κοριτσιών της. Αυτό μπορεί να αντικατοπτρίζει την ευτυχία και την ενότητα της οικογένειας τους κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης εκδήλωσης.

Δείτε τα στιγμιότυπα από την βάφτιση εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση