ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

Jane Fonda: Πέταξε τον πάπυρο στο κεφάλι της νικήτριας του Χρυσού Φοίνικα

Προχώρησε σε μία περίεργη κίνηση κατά την απονομή του βραβείου.

Μαρία Καραμάνου

Η Jane Fonda ήταν παρούσα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, όπου είχε την τιμητική θέση να απονείμει στη Ζυστίν Τριέ τον σημαντικότερο διακριτικό τίτλο του φεστιβάλ, το βραβείο του Χρυσού Φοίνικα.

Μετά την απονομή του Χρυσού Φοίνικα στη σκηνοθέτρια Ζυστίν Τριέ για την ταινία της "Anatomy of the Fall", είχε μια στιγμή συγκίνησης κατά τη διάρκεια της ομιλίας της. Στον θρίαμβο της, όμως, ξέχασε να αναφέρει ή να κρατήσει τον πάπυρο που συνοδεύει το βραβείο.

Αμέσως μετά την αποχώρηση της σκηνοθέτριας από το βήμα, η εμβληματική ηθοποιός την καλούσε δυνατά, αλλά η Τριέ δεν την πρόσεξε λόγω του θορύβου. Τότε, η Fonda αντέδρασε ενστικτωδώς και εκτόξευσε το πιστοποιητικό στην κατεύθυνσή της, πετυχαίνοντάς την στο κεφάλι.

Κατά την απονομή του βραβείου, η σκηνοθέτρια Τριέ εξέφρασε έντονη κατακραυγή για τον τρόπο με τον οποίο η γαλλική κυβέρνηση απέρριψε "με σοκαριστικό τρόπο" το κίνημα κατά της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος. Πρόσθεσε ότι αυτή η αυταρχική εξουσία εκδηλώνεται απόλυτα σε πολλούς τομείς και προσπαθεί επίσης να καταστρέψει την πολιτιστική εξαίρεση που την επέτρεψε να βρίσκεται στα Καννά την εν λόγω ημέρα. Η Ζυστίν Τριέ κατακτά την κορυφή του κινηματογραφικού κόσμου μετά από την προβολή τεσσάρων ταινιών, μεταξύ των οποίων και η ταινία "Sibyl" που είχε ήδη επιλεγεί να προβληθεί στο φεστιβάλ των Καννών, καθώς και άλλα πορτρέτα γυναικών που έχει σκηνοθετήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση