ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Kate Middleton: Το μήνυμά της για την ανατροφή των παιδιών

Η Κate έχει γράψει ένα νέο άρθρο για την The Telegraph

Ριάνα Στυλιανού

Η Κate έχει γράψει ένα νέο άρθρο για την The Telegraph, στο οποίο εξερευνά ένα από τα μεγαλύτερα ενδιαφέροντά της: Tην πρώιμη παιδική ανάπτυξη.

Στο άρθρο, η πριγκίπισσα λέει ότι η περίοδος από την εγκυμοσύνη έως τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής ενός παιδιού είναι κρίσιμη για «να δημιουργηθούν τα βασικά θεμέλια που μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε να ευδοκιμούμε ως άτομα, μεταξύ μας, ως κοινότητα και ως κοινωνία".

«Τα τελευταία 10 χρόνια, μιλώντας με ένα ευρύ φάσμα ειδικών για το πώς αντιμετωπίζουμε κοινωνικά ζητήματα, όπως η κακή ψυχική και σωματική υγεία, έχω γίνει όλο και πιο σίγουρη για ένα πράγμα: αν πρόκειται να δημιουργήσουμε ένα πιο υγιής και πιο ευτυχισμένη κοινωνία για τις μελλοντικές γενιές, πρέπει να ξεκινήσουμε με την κατανόηση και την αναγνώριση της σημασίας των πρώτων πέντε ετών της ζωής», έγραψε η Middleton.

Η Kate έχει αφιερώσει την τελευταία δεκαετία, ερευνώντας τις εμπειρίες και τις αλληλεπιδράσεις των παιδιών σε πολύ νεαρή ηλικία και της μετέπειτα σωματικής και ψυχικής τους υγείας ως ενήλικες.

Τον Ιούνιο του 2021 μάλιστα, ανακοίνωσε το The Royal Foundation Centre for Early Childhood, τον οργανισμό της που στοχεύει να πιέσει για αυξημένη ευαισθητοποίηση και νέα έρευνα σχετικά με τον αντίκτυπο των πρώτων ετών.

«Αν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε τα είδη των περίπλοκων προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε σήμερα, όπως η έλλειψη στέγης, η βία και ο εθισμός, οι οποίες τόσο συχνά στηρίζονται στη φτώχεια και την κακή ψυχική υγεία, πρέπει να εκτιμήσουμε πλήρως αυτά τα πιο προληπτικά χρόνια και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καλλιεργήσουμε τα παιδιά μας και αυτούς που τα φροντίζουν», έγραψε στο άρθρο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Κate υπήρξε επίσης ένθερμος υποστηρικτής της ψυχικής υγείας των παιδιών, η οποία συνδέεται στενά με την έρευνά της για την ανάπτυξη της πρώιμης παιδικής ηλικίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση