ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Kate: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την διάγνωσή της

«Δεν έχω ξεφύγει ακόμη από τον κίνδυνο»

Μαρία Σάββα

Πριν από περίπου δύο μήνες, η Kate Middleton συγκλόνισε τον κόσμο αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες. Το απόγευμα της Παρασκευής, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έσπασε τη σιωπή της, κάνοντας την πρώτη της ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Παλατιού στο Instagram.

Στην ανάρτησή της, η Kate Middleton μίλησε για την πορεία της θεραπείας της, πότε αναμένεται να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα και πώς περνάει τον χρόνο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ανάρτηση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας αναφέρει:

«Είμαι βαθιά συγκινημένη από τα αμέτρητα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης που έλαβα τους τελευταίους δύο μήνες. Αυτή η στήριξη έχει κάνει τεράστια διαφορά τόσο για εμένα όσο και για τον William και μας έχει βοηθήσει να περάσουμε κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας.

Η θεραπεία μου προχωράει καλά, αλλά όπως γνωρίζει κάθε άνθρωπος που κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος και εξουθενωμένος και πρέπει να επιτρέψεις στο σώμα σου να ξεκουραστεί. Τις καλές μέρες, όταν αισθάνεσαι πιο δυνατός, θες να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την ευκαιρία να νιώθεις καλά.

Η θεραπεία μου συνεχίζεται και θα διαρκέσει για λίγους μήνες ακόμα. Τις ημέρες που αισθάνομαι αρκετά καλά, απολαμβάνω να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή των παιδιών μου, να αφιερώνω χρόνο σε δραστηριότητες που με γεμίζουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να δουλεύω από το σπίτι.

Ανυπομονώ να παρευρεθώ στην παρέλαση για τα γενέθλια του Βασιλιά αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να επιστρέψω σε κάποια δημόσια καθήκοντά μου αυτό το καλοκαίρι, αλλά ξέρω ότι ο δρόμος της ανάρρωσης είναι μακρύς. Μαθαίνω να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα που συνοδεύει αυτή την κατάσταση. Ζω την κάθε μέρα ξεχωριστά, ακούγοντας το σώμα μου και επιτρέποντας στον εαυτό μου τον απαραίτητο χρόνο για να θεραπευτεί. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αδιάκοπη κατανόηση και για όσους από εσάς μοιραστήκατε τόσο γενναία τις ιστορίες σας μαζί μου».

Με αυτή την ανάρτηση, η Kate Middleton έδειξε για άλλη μια φορά τη δύναμη και την ευαισθησία της, κερδίζοντας την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση