ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Κασσελάκης: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Αναμένεται να παντρευτεί σε χωριό της Κρήτης.

Μαρία Καραμάνου

Η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ να εορτάσουν τον γάμο τους με μια δεύτερη τελετή στην Ελλάδα αποτελεί ένδειξη της σημασίας που δίνουν στο να μοιραστούν την ευτυχία τους με φίλους και οικογένεια στη χώρα καταγωγής του Κασσελάκη. Η επιλογή των Χανίων της Κρήτης για την τοποθεσία της τελετής ενισχύει τον πολιτισμικό δεσμό που έχει το ζευγάρι με την Ελλάδα, καθώς και την επιθυμία τους να γιορτάσουν την αγάπη τους σε έναν τόπο με ιδιαίτερη σημασία.

Η ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την ισότητα και την αποδοχή, επιτρέποντας στο ζευγάρι να εορτάσει την ένωσή του με επίσημο τρόπο και στην πατρίδα του Κασσελάκη. Η διοργάνωση ενός τέτοιου γεγονότος, μάλιστα σε μια τόσο σημαντική και γραφική τοποθεσία όπως τα Χανιά, υπογραμμίζει την επιθυμία του ζευγαριού να τιμήσει τις ρίζες του, την κληρονομιά του και την κουλτούρα του, συνδυάζοντας παραδόσεις και σύγχρονες αξίες.

Η τελετή αναμένεται να λάβει χώρα στις 28 Αυγούστου στα Χανιά της Κρήτης, ειδικότερα στο χωριό Σκινές, που αποτελεί τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη και είναι γνωστό από την ταινία «Η Νεράϊδα και το παλικάρι» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Σύμφωνα με αναφορές, οι προσκλήσεις για την τελετή έχουν ήδη αρχίσει να αποστέλλονται σε εκατοντάδες καλεσμένους, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, δείγμα της επιθυμίας του ζευγαριού να προσδώσει επίσημο και μεγαλειώδη χαρακτήρα στην εκδήλωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση