ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Kate Middleton: Ο λόγος που τηλεφώνησε στη Markle

«Κάνει αυτό που της λένε, είναι ο ενωτικός κρίκος», δήλωσε πηγή.

Μαρία Καραμάνου

Σε μια προσπάθεια ειρήνευσης και αποκλιμάκωσης των εντάσεων, η Kate Middleton, σύζυγος του πρίγκιπα της Ουαλίας, επικοινώνησε με την Meghan Markle, την πρώην «αντάρτισσα» των βρετανικών ανακτόρων.

Σύμφωνα με αναφορές της εφημερίδας Bild, το τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε προς το τέλος του 2023, μετά τη δημοσίευση του εκρηκτικού βιβλίου «Endgame» του Omid Scobie, που αναδείκνυε διάφορες πτυχές της ζωής του ζεύγους Σάσεξ. Η Middleton επιδίωξε να διαλευκάνει την ατμόσφαιρα και να επιφέρει αίσθηση ειρήνης και κατανόησης μετά τις αναταραχές που προκλήθηκαν από την εκδοχή του βιβλίου.

Η σχέση μεταξύ του ζεύγους της Ουαλίας και των Σάσεξ έχει κρυώσει σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς οι ισχυρισμοί που έκαναν ο πρίγκιπας Harry και η Markle για ρατσιστική συμπεριφορά εντός της βασιλικής οικογένειας έχουν προκαλέσει σοβαρή διάσταση.

Photo By @meghan.markle.official On Instagram

Στη συνέντευξή τους στην παρουσιάστρια της αμερικανικής τηλεόρασης, Oprah Winfrey, ο Harry και η Meghan ανέφεραν προβληματισμούς τους σχετικά με το χρώμα του δέρματος του πρίγκιπα Archie, προκαλώντας σοβαρές αντιδράσεις εντός της οικογένειας.

Αυτές οι αποκαλύψεις επέφεραν σημαντικές εντάσεις και διαφωνίες εντός της βασιλικής οικογένειας και επηρέασαν αρνητικά τη σχέση μεταξύ των δύο οικογενειών. Από τότε, η επικοινωνία και η σχέση τους έχει επιδεινωθεί, με τα γεγονότα να έχουν δημιουργήσει βαθιές ρωγμές στην οικογενειακή ενότητα.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο «In Touch Weekly», λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των αποκαλύψεων, η πριγκίπισσα Kate τηλεφώνησε στη Meghan υπό παρότρυνση του βασιλιά Κάρολου. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Κάρολος επιβεβαίωσε την προσπάθεια επίλυσης της διένεξης και ανέθεσε στην Kate το ρόλο του ειρηνοποιού, μετά την αρνητική αντίδραση του πρίγκιπα William. Όλα αυτά έγιναν υπό ανωνυμία πηγής.

Photo By @princeandprincessofwales On Instagram

Η πηγή δήλωσε, «Η Kate συμφώνησε γιατί, όταν πρόκειται για τη βασιλική οικογένεια, πάντα έπαιρνε στα σοβαρά τα καθήκοντά της. Κάνει αυτό που της λένε. Αυτή η διαμάχη έχει ξεφύγει τόσο πολύ που αρχίζει να επισκιάζει τη βασιλεία του Καρόλου και ολόκληρη τη μοναρχία. Θέλει να κλείσει το ρήγμα μια για πάντα». 

Η προσπάθεια επανασύνδεσης μεταξύ της Middleton και της Meghan Markle, υπό την πίεση του βασιλιά Κάρολου, αποκαλύπτει τη σοβαρότητα των εντάσεων εντός της βασιλικής οικογένειας. Παρόλο που στη δημόσια σφαίρα φαίνονται μακριά η μία από την άλλη, η επικοινωνία ανάμεσά τους είναι ανύπαρκτη, οδηγώντας σε μια κατάσταση που απαιτεί την παρέμβαση του παλατιού.

Photo By @meghan.markle.official On Instagram

Ο βασιλιάς Κάρολος, προσπαθώντας να ανακουφίσει τις εντάσεις και να επαναφέρει την ειρήνη στη βασιλική οικογένεια, ενέταξε την Kate στο παιχνίδι ως έναν ενδιάμεσο ειρηνοποιό. Ο σχεδιασμός αυτός αναδεικνύει τη σπουδαιότητα που δίνεται στην επανασύνδεση και τη στήριξη μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας, παρά τις διαφορές και τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν.  

Σε άλλα νέα, ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια ακόμα επίσκεψη στον πατέρα του, που αντιμετωπίζει τη σοβαρή ασθένεια του καρκίνου. Η προσέγγιση αυτή αναδεικνύει τη σημασία της οικογένειας και της συμπαράστασης σε δύσκολες στιγμές, ενώ η επιθυμία του να παρατείνει τη συνάντησή του με τον πατέρα του αντικατοπτρίζει το βάθος των συναισθημάτων και της συνδεσμικής τους σχέσης.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS