ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Καραντώνη: «Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν...»

Η τρυφερή δημοσίευση με την κόρη της για το κλείσιμο των σχολείων.

Μαρία Καραμάνου

Πολλά παιδιά ολοκληρώνουν σήμερα, 19 Ιουνίου, τα μαθήματά τους και αποχαιρετούν το σχολείο για φέτος. Ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά είναι και η πρωτότοκη κόρη της δημοφιλούς παρουσιάστριας Άντρης Καραντώνη, Αργυρώ.

Η Άντρη Καραντώνη, γνωστή για την αυθεντική και συναισθηματική παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράστηκε με τους ακολούθους της μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η σημερινή ημέρα, γεμάτη αναμνήσεις και συναισθήματα, αποτέλεσε αφορμή για να εκφράσει τις όμορφες σκέψεις και τα συναισθήματά της για την κόρη της και τη σχολική της πορεία.

«Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μωρά μας. Ολοκληρώσαμε και την δευτέρα δημοτικού. Τελευταία μέρα για τα παιδιά μας στο σχολείο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δασκάλους μας» έγραψε η Άντρη, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της προς τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν και καθοδήγησαν τα παιδιά της καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Η ανάρτηση της Άντρης Καραντώνη συνοδεύτηκε από μια γλυκιά φωτογραφία της Αργυρώς, η οποία δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει και ωριμάσει μέσα στη χρονιά. Η μικρή Αργυρώ, χαμογελαστή και χαρούμενη, αποχαιρετά το σχολείο της με ένα μπουκέτο λουλούδια, συμβολίζοντας την ευγνωμοσύνη και την αγάπη της για τους δασκάλους και τους φίλους της.

Η σημερινή ημέρα αποτελεί μια υπενθύμιση για όλους τους γονείς, πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος και πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή με τα παιδιά μας. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση