ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Η Κάλια Αντωνίου έκανε το θαύμα της στην κολύμβηση

Η μεγαλύτερη επιτυχία της Κύπρου στην ιστορία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κολύμβησης και ένα νέο Παγκύπριο Ρεκόρ στα 100μ Eλεύθερο, με χρόνο 54.23.

newsroom must

Μόλις ένα εκατοστό του δευτερολέπτου μακριά από το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση έμεινε η Κύπρια κολυμβήτρια Κάλια Αντωνίου στον τελικό των 100μ. Eλεύθερο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

«H Κάλια τερμάτισε 4η στον τελικό χάνοντας το μετάλλιο για ένα εκατοστό! Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή συγχαίρει την αθλήτρια και την Ομοσπονδία της για αυτήν τη μεγάλη επιτυχία», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση της ομοσπονδίας της. Όπως προαναφέραμε, αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της κυπριακής κολύμβησης σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, εννοώντας την 4η θέση στον τελικό, ενώ και ο χρόνος της, το 54.23, αποτελεί και μια νέα παγκύπρια επίδοση (μάλιστα, την προηγούμενη κατείχε πάλι η ίδια από τον Ιούνιο του 2022 με 54.24).

Η επόμενη συμμετοχή της Κύπριας πρωταθλήτριας θα είναι στα 50μ. ελεύθερο, στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21/6. Η Κάλια Αντωνίου είναι σίγουρα ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η κυπριακή κολύμβηση. Επόμενος μεγάλος στόχος της είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση