ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Kanye West: Έχει απαγορεύσει στην σύζυγό του να χρησιμοποιεί social media

«Η

Μαρία Σάββα

Ο διάσημος ράπερ και παραγωγός, Kanye West, φαίνεται πως έχει πάρει μια απόφαση που αναστατώνει τον ψηφιακό κόσμο. Συγκεκριμένα, ο Kanye φέρεται να έχει επιβάλει απαγόρευση χρήσης των social media στη σύζυγό του, Bianca, με σκοπό, όπως αναφέρεται, το δικό της καλό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από πηγές κοντά στο ζευγάρι, που μίλησαν αποκλειστικά στη DailyMail, ο Kanye δεν επιθυμεί να επιτρέπει στη σύζυγό του να αλληλεπιδρά με άλλους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποκλειστικό στόχο την προστασία και την ευημερία της.

Μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε: "Η Bianca ήταν πάντα ενεργή στα social media, μέχρι που παντρεύτηκε τον Kanye. Δεν θέλει να επηρεάζεται από τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να διαβάσει, και ο Kanye την πείσμωσε ότι η δημοσιότητά της απαιτεί να παραμένει μυστηριώδης."

Επιπλέον, η ίδια πηγή επεσήμανε: "Την έπεισε ότι, τώρα που είναι σταρ, πρέπει να διατηρεί έναν βαθμό μυστηρίου. Κατ' αυτόν τον τρόπο, προσδίδει έναν επιπλέον έλεγχο στο κοινό και την εικόνα της."

Ο Kanye West, γνωστός για την αυτοκρατορική του προσέγγιση στη ζωή και την τέχνη, φαίνεται πως επεκτείνει τον έλεγχό του και στην ψηφιακή παρουσία της συζύγου του. Περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η προσέγγιση και πώς θα επηρεάσει τη ζωή και την καριέρα της Bianca.

Οι φίλοι της 27χρονης φαίνεται πως ανησυχούν για το μέλλον της με τον ράπερ, αφού εκείνος ορίζει τη σχέση τους, αλλά και το πώς θα φαίνεται στον κόσμο η σύζυγός του.

«Τη δείχνει γυμνή στον δικό του λογαριασμό για να μπορέσει να ελέγξει την αφήγησή της. Είναι ανησυχητικό και αποκλείοντάς την από τον κόσμο, την κάνει να απομονώνεται όλο και περισσότερο. Η "ισχυρή" Μπιάνκα που ξέραμε κάποτε έχει φαινομενικά εξαφανιστεί», λέει η πηγή.

«Φοράει ό,τι θέλει ο Kanye, πηγαίνει όπου θέλει εκείνος και κάνει ό,τι θέλει, γιατί πραγματικά δεν έχει άλλη επιλογή. Από σχεδιάστριά του έγινε σύζυγός του, κάτι που δυστυχώς δεν είναι αμειβόμενη θέση. Είναι παγιδευμένη», τόνισε στο τέλος η πηγή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση