ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Ο λόγος που δεν ήθελαν την Meghan στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Η βασιλική οικογένεια, από την αρχή της μοιάζει να τραβά σαν τις μέλισσες τη γύρη, καθώς δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά από τα πρωτοσέλιδα τον βρετανικών tabloids για πολύ.

Αυτή τη φορά, «θύμα» έπεσε η Meghan Markle, που στον απόηχο της συνέντευξής τους με την Oprah Winfrey και τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry, μίλησαν στην αυτοβιογραφία τους, για την αντιμετώπιση που είχαν από τη βασιλική οικογένεια.

Με τα κεφάλαια που αναμένεται να κυκλοφορήσουν αύριο (31/08), στην 24η επέτειο του θανάτου της πριγκίπισσας Diana, να αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι η βασιλική οικογένεια ήταν αρκετά ευχαριστημένη με το γεγονός ότι η Meghan δεν επέλεξε να παρευρεθεί στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου. Συγκεκριμένα, το παλάτι φοβόταν ότι η παρουσία της, θα δημιουργούσε μεγάλο θέμα, με τους δημοσιογράφους να προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να τραβήξουν φωτογραφίες της, και να της πάρουν μια δήλωση, από τη στιγμή που η συνέντευξη είχε προβληθεί μόλις ένα μήνα πριν από την κηδεία.

Έτσι, με τη βοήθεια της εγκυμοσύνης της στο δεύτερό τους παιδί, Lilibet – Diana, η Markle έμεινε πίσω στην Αμερική, ευνοώντας με τον τρόπο της την βασιλική οικογένεια, και βοηθώντας τον Δούκα του Sussex να μιλήσει με τον πατέρα του και τον αδελφό του, που είχε διαταράξει τις σχέσεις του με τα λεγόμενά του.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση