ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Kylie Jenner: «Συνέχεια ακούω απαίσια σχόλια»

Η γνωστή επιχειρηματίας ξέσπασε σε κλάματα σε ένα νέο επεισόδιο των Kardashians, σε μια συζήτηση με την Kendall Jenner.

Μαρία Καραμάνου

Σε ένα από τα πιο συναισθηματικά επεισόδια των Kardashians, η Kylie Jenner ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με την αδερφή της, Kendall Jenner. Η 26χρονη σταρ και δημιουργός της σειράς καλλυντικών Kylie Cosmetics μίλησε ανοιχτά για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά λόγω της δημόσιας ζωής της και των συνεχών αρνητικών σχολίων για την εμφάνισή της.

Η Kylie αποκάλυψε ότι, μετά την παρουσία της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο, δέχτηκε πληθώρα αρνητικών σχολίων. «Είναι ένα θαύμα το ότι έχω ακόμα αυτοπεποίθηση, ότι μπορώ να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να με θεωρώ όμορφη,» είπε στην Kendall, υπογραμμίζοντας την επίδραση που έχουν τα σχόλια των ανθρώπων στην ψυχολογία της.

Η Kylie εξήγησε ότι ο κόσμος την κριτικάρει ανελέητα για την εμφάνισή της. Όταν φορούσε πολύ μακιγιάζ, την κατηγορούσαν για υπερβολή, και όταν επέλεξε ένα πιο μίνιμαλ look, της έλεγαν ότι βγαίνει σχεδόν άβαφη. Αυτή η συνεχής κριτική την έχει κουράσει, «Συνέχεια ακούω απαίσια σχόλια για μένα. Νομίζω ότι μετά από δέκα χρόνια, απλά γίνεται εξαντλητικό».

Η Kylie τόνισε ότι η οικογένειά της αντιμετωπίζεται «Σαν να μην είμαστε άνθρωποι, σαν να μην έχουμε κι εμείς συναισθήματα». Αυτή η δήλωση αποκαλύπτει τη βαθιά ανθρώπινη πλευρά της διασημότητας, που συχνά παραβλέπεται από το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης.

Η Kendall, προσπαθώντας να παρηγορήσει την αδερφή της, την αγκάλιασε και είπε, «Η οικογένειά μας είναι στη βιομηχανία εδώ και πολλά χρόνια. Δυστυχώς πρέπει να γίνουμε σκληρόπετσες». Η Kendall αναγνώρισε την αναγκαιότητα να γίνουν πιο ανθεκτικές στην κριτική, αλλά και την δυσκολία αυτής της διαδικασίας.

Η Kylie αποκάλυψε ότι από την ηλικία των 12 ή 13 ετών, πολύ πριν χρησιμοποιήσει lip filler, δεχόταν σχόλια για την εμφάνισή της. Αυτά τα σχόλια την έχουν επηρεάσει βαθιά, και αν και προσπαθεί να μην τους δίνει σημασία, είναι προφανές ότι έχουν αφήσει το σημάδι τους.

Αυτό το επεισόδιο των Kardashians μας θυμίζει ότι, παρά τη λάμψη και την πολυτέλεια, οι διασημότητες είναι κι αυτές άνθρωποι με συναισθήματα και ανασφάλειες. Η Kylie Jenner, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, προσπαθεί να διαχειριστεί την πίεση της δημόσιας ζωής, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την αυτοπεποίθησή της και την αυθεντικότητά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση