ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Justin Bieber: Το σοκαριστικό βίντεο όπου παρέλυσε το πρόσωπο του

Ο Justin Bieber αποκάλυψε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt

newsroom must

Ο Justin Bieber τον τελευταίο καιρό είχε ακυρώσει αρκετές εμφανίσεις του με μία νέα ανάρτηση αποκάλυψε τον λόγο. Μέσω ενός video, αποκάλυψε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, δείχνοντας ότι έχει παραλύσει το μισό του πρόσωπο.

Στο video, τον βλέπουμε να εξηγεί ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, δείχνοντας ότι δεν μπορεί να κουνήσει τη μία πλευρά του προσώπου του.

«Είναι αρκετά σοβαρό, όπως μπορείτε να δείτε. Είναι από έναν ιό που επιτίθεται στο νεύρο του αυτιού μου και στα νεύρα του προσώπου και έχει προκαλέσει την παράλυσή του. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το μάτι δεν ανοιγοκλείνει. Δεν μπορώ να χαμογελάσω από αυτή την πλευρά του προσώπου μου, αυτό το ρουθούνι δεν κινείται. Οπότε υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτή την πλευρά του προσώπου μου».

«Για όσους είναι απογοητευμένοι από την ακύρωση των επόμενων συναυλιών μου, απλά σωματικά προφανώς δεν είμαι σε θέση να ανταποκριθώ. Το σώμα μου, μου λέει ότι πρέπει να ρίξω ρυθμούς. Ελπίζω να καταλαβαίνετε», πρόσθεσε, συνεχίζοντας: «Θα χρησιμοποιήσω αυτή την περίοδο για να ξεκουραστώ, να χαλαρώσω και να επιστρέψω στο 100%, έτσι ώστε να μπορώ να κάνω αυτό για το οποίο γεννήθηκα».

Ο ίδιος ανέφερε ότι ελπίζει να τον βοηθήσουν μερικές ασκήσεις προσώπου για να μπορεί να συνεχίσει τις περιοδίες του.

Τι είναι το Σύνδρομο Ramsay Hunt 
Είναι μια νευρολογική πάθηση που προκαλείται από τον ιό varicella zoster, που προκαλεί την ανεμοβλογιά στα παιδιά και τον έρπη ζωστήρα στους ενήλικες. Αυτό μπορεί να υπάρχει στον οργανισμό ενός ανθρώπου ακόμη και μετά από ανεμοβλογιά και να «ξαναξυπνήσει» επηρεάζοντας νεύρα του προσώπου με αποτέλεσμα αυτά να μην μπορούν να λειτουργήσουν. 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση