ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

Justin Bieber: ''Ναι, έκανα σκληρά ναρκωτικά και κακοποιούσα τις συντρόφους μου''

Δέσποινα Άσπρου

Όπως γνωρίζετε ο Justin Bieber το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει εντελώς την ζωή του. Πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος από ποτέ, ο γνωστός τραγουδιστής που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στον Σεπτέμβριο με την σύζυγό του Hailey Rhode Bieber, έκανε μια αποκάλυψη μέσα από το Instagram που ομολογουμένως δεν περιμέναμε.

Ο τραγουδιστής και πρώην ατίθασο νιάτο, μέσα από μια μακροσκελές ανάρτησή του, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο παρελθόν.

«Είναι δύσκολο να ξυπνάς το πρωί με σωστή συμπεριφορά όταν στη ζωή σου, στο παρελθόν, οι ευθύνες, τα συναισθήματα, η οικογένεια, τα χρήματα, οι σχέσεις σε ξεπερνούν. Αισθάνεσαι ότι το ένα πρόβλημα έρχεται μετά το άλλο. Νιώθεις πως η ημέρα σου ξεκινά και προδιαγράφεται να είναι μια κακή ημέρα. Ένας κύκλος που σε κάνει να νιώθεις απογοητευμένος. Μερικές φορές νιώθεις πως δεν θέλεις να ζήσεις άλλο. Νιώθεις πως δεν θα αλλάξει τίποτα, ποτέ. Μπορώ να νιώσω αυτό που νιώθεις και εσύ. Δεν μπορούσα να αλλάξω το μυαλό μου. Έχω λεφτά, ρούχα, αυτοκίνητα, επιτυχίες, βραβεία αλλά ένιωθα πάντα πως κάτι μου έλειπε. Είχα την τύχη να έχω ανθρώπους στη ζωή μου που συνέχισαν να μου δίνουν θάρρος.

Ακολούθως ο ίδιος προσθέτει: «Εκεί που ήμουν ένα 13χρονο αγόρι από μία μικρή πόλη, βρέθηκα να πρωταγωνιστώ μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι έλεγαν ότι με αγαπούσαν και πως είμαι σπουδαίος… Όλοι έκαναν τα πάντα για μένα, έτσι ποτέ δεν έμαθα ούτε τα βασικά πράγματα υπευθυνότητας. Έτσι, έφτασα στα 18 μου χρόνια χωρίς καμιά ικανότητα να αντιμετωπίσω τον πραγματικό κόσμο, έχοντας αποκτήσει εκατομμύρια δολάρια και πρόσβαση σε ό,τι ήθελα. Αυτό είναι τρομακτικό για τον καθένα».
Διβάζοντας την ανάρτησή του πολλοί επώνυμοι και μη, έσπευσαν να τον συγχαρούν για αυτή του την παραδοχή και σαφώς για το γεγονός ότι ο ίδιος άλλαξε. Η αλήθεια είναι πως πράγματι, όταν έρχεσαι ξαφνικά αντιμέτωπος με τόση φήμη όσο ο Bieber και σε τόσο νεαρή ηλικία, το σύμπαν σου καταρρέει και είναι λογικό. Από την στιγμή όμως που ο ίδιος συνειδητοποίησε τα λάθη του και άλλαξε πορεία, τίποτα από όσα έγιναν στο παρελθόν δεν έχει σημμασία. Όλοι είμαστε ανθρώποι και όλοι κάνουμε λάθη.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση