ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Jennifer Coolidge: Ευχαρίστησε «όλους τους κακούς γκέι» στα Emmy Awards

Αστειεύθηκε με την αναφορά της στον τηλεοπτικό «θάνατο» της.

Μαρία Καραμάνου

Η Jennifer Coolidge εκφράστηκε με χιούμορ κατά τη διάρκεια της βραδιάς των Emmy, όπου βραβεύτηκε για τον δεύτερο συνεχόμενο χρόνο για τον ρόλο της στο The White Lotus. Στη σκηνή, αφού παρέλαβε το βραβείο της, αστειεύτηκε λέγοντας πως δεν έχει τη δύναμη να το κρατήσει και το άφησε κάτω, προκαλώντας γέλια στο κοινό.

Η Coolidge, που υποδύθηκε τον ρόλο της Tanya McQuoid στο The White Lotus, ευχαρίστησε «όλους τους κακούς γκέι» που τη «σκότωσαν» στη σειρά. 

Καθώς προετοιμαζόταν για την ομιλία της στα βραβεία Emmy, η Coolidge διασκέδασε το κοινό, ευχαριστώντας τον σκηνοθέτη Μαρκ Γουάιτ και τον παραγωγό Ντέιβιντ Μπέρναρντ για την ευκαιρία να υποδυθεί τον ρόλο της στο The White Lotus. Αν και άφησε το βραβείο κάτω, η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη και γεμάτη χιούμορ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της στη σειρά, λέγοντας πως σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, είναι «σίγουρα νεκρή». Στη συνέχεια, προσπάθησε να ευχαριστήσει πολλούς παραγωγούς, αλλά συνειδητοποίησε ότι ο χρόνος της τελείωνε. Ωστόσο, η μητέρα του οικοδεσπότη της εκδήλωσης, Άντονι Άντερσον, Ντόρις Μπάουμαν, επιστήθηκε να της υπενθυμίσει πως ο χρόνος της είχε τελειώσει, κρατώντας μια ταμπέλα που έδειχνε το πέρασμα του χρόνου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στα βραβεία Emmy, η Coolidge ζήτησε την άδεια να πει «κάτι τελευταίο» και η Ντόρις Μπάουμαν, η μητέρα του οικοδεσπότη της εκδήλωσης, υποχώρησε, επιτρέποντας της να συνεχίσει. Η Coolidge εξέφρασε το μικρό όνειρο που είχε στη μικρή της πόλη και που όλοι της έλεγαν ότι ήταν αδύνατο, αλλά τελικά πραγματοποιήθηκε. Το μήνυμά της ήταν να μην εγκαταλείπει κανείς τα όνειρά του, παρά τις δυσκολίες και τις αμφιβολίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση