ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Jane Fonda: «Πίστευα ότι δεν θα φτάσω στα 30»

Όλα όσα αποκάλυψε

Μαρία Σάββα

Η Jane Fonda είναι ένα ανοικτό βιβλίο όσον αφορά στο παρελθόν της και τις δυσκολίες που πέρασε στην ζωή της, εξού και η κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της, στην οποία μεταξύ άλλων μιλά για τους «πολέμους» της με τις διατροφικές διαταραχές.

H 85χρονη ηθοποιός μίλησε για τη διατροφική διαταραχή και πόσο δυστυχισμένη ήταν για πολλά χρόνια, στο podcast «Call Her Daddy». «Ήμουν βουλιμική ανορεξική από πριν και ξαφνικά έγινα στάρλετ και δινόταν τόση έμφαση στην εμφάνισή μου. Αυτό φυσικά ήταν τεράστιο trigger για εμένα. Στα 20, ξεκίνησα την υποκριτική και υπέφερα από βουλιμία. Είχα μία μυστική ζωή κα ήμουν δυστυχισμένη. Υπέθετα ότι δεν θα ζήσω μετά τα 30».

«Γιατί δεν μπορώ να φάω παγωτό μαζί με κέικ και μετά να τα βγάλω; Δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις ότι πρόκειται για έναν τρομακτικό εθισμό που κυριεύει τη ζωή σου», σχολίασε η ίδια.

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι στα 40 της κατάλαβε ότι το σώμα της δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι. «Όσο μεγαλώνεις, το τίμημα γίνεται όλο και χειρότερο. Σου παίρνει μέρες να συνέλθεις και δεν είναι μόνο ότι νιώθεις κούραση, αλλά γίνεσαι και εχθρικός. Μετά τα 40, είχα κάνει ήδη δύο γάμους, είχα παιδιά, ήμουν ακτιβίστρια και η ζωή μου είχε σημασία. Αλλά εγώ δεν μπορούσα να συνεχίσω, οπότε ξαφνικά σταμάτησα».

Στην εποχή εκείνη οι διατροφικές διαταραχές ήταν ένα θέμα που δεν σχολιάζονταν με ανοικτό τρόπο, με την ίδια να λέει: «Τότε δεν είχε καν όνομα αυτό που περνούσα. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν ομάδες που περνούσαν το ίδιο με εμένα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CALL HER DADDY (@callherdaddy)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Jane Fonda  |  news  |  lifestyle  |  gossip  |  showbiz  |  lifestyle  |  celebs

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση