ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Ανδρέας Μαυρογιάννης: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά ποτέ θα δούμε την σύζυγό του

Οι αποκαλύψεις που έκανε στην πρωινή εκπομπή του Love Fm

Μαρία Σάββα

Το πρωί της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου, μόλις δύο μέρες πριν το πρώτο στάδιο των Προεδρικών Εκλογών, ο υποψήφιος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης παρευρέθηκε στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος και της Χριστιάνας Αρτεμίου στον Love Fm, μιλώντας μεταξύ άλλων για την προεκλογική του εκστρατεία αλλά και την διαφωνία της γυναίκας του για την υποψηφιότητά του.

Ο ίδιος αρχικά μοιράστηκε με τους ακροατές ότι ο λόγος που δεν είδαμε ποτέ την γυναίκα του, είναι λόγω του επαγγέλματος που έχει στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την ίδια να είναι καθηγήτρια. Κάτι που δεν της επιτρέπει να φεύγει κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Στην συνέχεια όταν ο Τρύφωνος τον ρώτησε αν θα εντοπίσουν οι κάμερες την σύζυγό του την πρώτη Κυριακή των εκλογών, ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν θα παρευρεθεί την πρώτη βδομάδα αλλά την δεύτερη, σχολιάζοντας χιουμοριστικά ότι έκλεισε εισιτήριο χωρίς επιστροφή.

Να αναφέρουμε επίσης ότι κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο ίδιος αποκάλυψε ότι η σύζυγός του είναι η μόνη που διαφωνεί με την υποψηφιότητά του, σχολιάζοντας επίσης το γεγονός ότι δεν παρευρέθηκε στην εκπομπή Τετ-Α-Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος, στην οποία παρευρέθηκε με την κόρη του Αθηνά, λέγοντας : «Η γυναίκα μου δεν είναι και πολύ ευτυχισμένη που κατεβαίνω για πρόεδρος και νομίζω είναι η μόνη φυσιολογική αντίδραση, αλλά, είναι δασκάλα στην Αμερική δεν μπορεί απλά να φύγει κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, όταν μπορεί όμως είναι εδώ».

Προς το τέλος των αναφορών για την σύζυγό του, όταν ρωτήθηκε για το αν θα μετακομίσει στην Κύπρο αν ο Μαυρογιάννης εκλεγεί για Πρόεδρος ο ίδιος είπε: «Στην αρχή θα είναι long distance, δεν μπορεί να μετακομίσει από την μια μέρα στην άλλη, αλλά, μετά την σχολική χρονιά κάτι θα αλλάξει. Από την μια θα ήθελα να ήταν μαζί μου, απ’ την άλλη ακόμη και στον άνθρωπό σου δεν μπορείς να επιβάλεις τις επιλογές σου».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS