ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Η Selena Gomez χωρίς μακιγιάζ μάς δείχνει τα φυσικά της μαλλιά

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε στα social media

Μαρία Σάββα

Πριν μερικά 24ωρα η 30χρονη τραγουδίστρια Selena Gomez, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μια σειρά φωτογραφιών, στις οποίες φαίνεται να ποζάρει χαλαρά στο σαλόνι της χωρίς μακιγιάζ, δείχνοντας τα φυσικά σγουρά μαλλιά της.

Η ίδια ως γνωστό είναι μια από τις πιο αληθινές τραγουδίστριες, δείχνοντας πολύ συχνά στους θαυμαστές της την αγάπη που πρέπει να δείχνουν στον εαυτό τους.

«Έγω», έγραψε η ίδια κάτω από τις τρείς πανέμορφες φωτογραφίες που ανάρτησε με αρκετούς να αφήνουν διάφορα σχόλια, όπως: «Η καλύτερη ανάρτηση που έχω δει σήμερα», «Αυτός είναι ο λόγος που είσαι πρότυπο για πολλούς ανθρώπους», «Τα περιοδικά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνουν μια τόσο λανθασμένη εικόνα για το τι είναι ομορφιά. Συνέχισε να είσαι εσύ».

Να αναφέρουμε ότι η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Good Morning America», αποκάλυψε ότι αποφάσισε να μην χρησιμοποιεί τόσο το διαδίκτυο, λέγοντας: «Δεν μπορώ να πιστέψω το σημείο στο οποίο είμαι ψυχικά, απλά και μόνο επειδή έκανα τα απαραίτητα βήματα για να απομακρυνθώ (από το διαδίκτυο), γιατί απλά δεν είναι φυσιολογικό. Εάν με γνωρίζουν για κάτι, εύχομαι να είναι για τον τρόπο που ενδιαφέρομαι για τους ανθρώπους. Θέλω πραγματικά οι άνθρωποι να έχουν κατανόηση και να ακούγονται».

Δείτε πιο κάτω τις φωτογραφίες που ανάρτησε:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Selena Gomez  |  celebs  |  gossip  |  showbiz  |  news  |  makeup  |  lifestyle

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση