ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Jamie Foxx: Kατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας το συμβάν συνέβη το 2015 σε ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη.

Μαρία Καραμάνου

Το 2015, στη Νέα Υόρκη, ο ηθοποιός Jamie Foxx κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση κατά μιας γυναίκας σε ένα μαγαζί. Σύμφωνα με την μήνυση, η γυναίκα, η οποία παρέμεινε ανώνυμη, βρισκόταν στο Catch NYC & Roof.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, η γυναίκα και η φίλη της πλησίασαν τον Jamie Foxx για μια φωτογραφία. Ο ηθοποιός συμφώνησε και, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, φαινόταν μεθυσμένος καθώς τους απάντησε με φράσεις όπως «Σίγουρα, μωρό μου, τα πάντα για σένα». Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, ο Foxx υποτίθεται ότι είπε στη γυναίκα ότι είχε «σώμα σούπερ μοντέλου» και μύριζε «τόσο ωραία».

Οι κατηγορίες περιγράφουν μια αναπάντεχη και ανεπιθύμητη σεξουαλική προσέγγιση από τον Jamie Foxx, η οποία, αν αληθεύει, θα μπορούσε να έχουν σοβαρές νομικές επιπτώσεις για τον καλλιτέχνη. Είναι σημαντικό να προσέξουμε ότι αυτές είναι κατηγορίες και δεν έχει αποφασιστεί ακόμη η ενοχή του Foxx.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Jamie Foxx, μετά τη φωτογράφιση, την τράβηξε από το χέρι προς την πίσω περιοχή της ταράτσας και άρχισε να την αγγίζει ακατάλληλα. Κατηγορεί τον ηθοποιό ότι έβαλε τα χέρια του στη μέση της και, στη συνέχεια, τα μετακίνησε κάτω από το μπλουζάκι της, αγγίζοντας το στήθος της.

Η γυναίκα αναφέρει πως υπήρχαν μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων φρουρών ασφαλείας, που ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια του περιστατικού, αλλά απλώς απομακρύνθηκαν, παρόλο που παρατηρούσαν προσπάθειά της να ξεφύγει.

Στη συνέχεια, ο Jamie Foxx φέρεται να επεκτείνει την κακοποίηση, βάζοντας τα χέρια του στο παντελόνι της, ενώ τα πάντα σταμάτησαν μόνο όταν η φίλη της γυναίκας αντιλήφθηκε το τι συνέβαινε.

Η καταγγελία περιλαμβάνει μηνύσεις εναντίον τόσο του Jamie Foxx όσο και του εστιατορίου, με την ενάγουσα να ζητά αποζημίωση. Αυτή ισχυρίζεται ότι υπέστη σωματική και ψυχολογική βλάβη λόγω της «σεξουαλικής επίθεσης, κακοποίησης και ξυλοδαρμού» και ότι χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, στη Νέα Υόρκη, υπάρχει νόμος για τους ενήλικες επιζώντες που επιτρέπει σε θύματα σεξουαλικής επίθεσης, ακόμη και όταν παρέλθει η προθεσμία παραγραφής, να υποβάλουν αγωγή. Ωστόσο, αυτός ο νόμος ισχύει μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, επομένως, η ενάγουσα έκανε τη μήνυση της προτού λήξει η προθεσμία.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση