ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Rumer Willis: «Πραγματικά μου λείπει ο μπαμπάς μου σήμερα»

Το συγκινητικό στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους ακόλουθους της.

Μαρία Καραμάνου

Η υγεία του Bruce Willis βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση καθώς οι γιατροί διέγνωσαν αρχικά αφασία και στη συνέχεια μετωποκροταφική άνοια. Η εξέλιξη της ασθένειάς του είναι ταχύτερη από ό,τι αναμενόταν, κάτι που πλήττει βαθιά τη σύζυγό του Emma Heming και τις κόρες του.

Οι κοντινοί του άνθρωποι αποφάσισαν να μοιραστούν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναμνήσεις από τις αξέχαστες στιγμές που πέρασαν μαζί του. Η σύζυγός του Emma Heming και οι κόρες του πραγματοποίησαν ένα διαδικτυακό ταξίδι στο παρελθόν, αναδεικνύοντας τις στιγμές που τους σημάδεψαν.

Η ανακοίνωση αυτή έχει συγκινήσει το κοινό, καθώς ο Bruce Willis ήταν ένας αγαπημένος καλλιτέχνης που άφησε εποχή με τις ερμηνείες του σε πολλές επιτυχημένες ταινίες. Είναι μια στιγμή που θυμίζει την ευμάρεια του καλλιτέχνη και επισημαίνει τη σημασία της υγείας και των στιγμών που μοιραζόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Photo By @rumerwillis On Instagram

Η Rumer Willis, κόρη του Bruce Willis με την Demi Moore, έχει εκφράσει δημόσια τη στήριξή της και την αγάπη της προς τον πατέρα της σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο υγείας που διανύει ο ηθοποιός. Μέσω μιας φωτογραφίας από τη δεκαετία του '80, η Rumer Willis δείχνει πόσο σημαντική είναι η αγάπη και η στήριξη της οικογένειας σε δύσκολες στιγμές.

Η εικόνα απεικονίζει την ίδια στην αγκαλιά του πατέρα της και αντιπροσωπεύει την αίσθηση ασφάλειας και θερμότητας που μία αγκαλιά από τον πατέρα μπορεί να προσφέρει. Η Rumer Willis, όπως και οι άλλοι κοντινοί του άνθρωποι, θέλησαν να μοιραστούν στιγμές και αναμνήσεις που δείχνουν την ισχυρή οικογενειακή τους σύνδεση. Η ίδια έγραψε, «Πραγματικά μου λείπει ο μπαμπάς μου σήμερα».

Η φωτογραφία από τη δεκαετία του 1980 δείχνει τον Bruce Willis χωρίς μπλούζα να κοιτάζει το μωρό του Rumer Willis έχει προκαλέσει έναν σημαντικό αντίκτυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με περισσότερα από 100.000 likes στο Instagram, η ανάρτηση αυτή έχει κερδίσει τη συμπαράσταση και την εκτίμηση των ακολούθων.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία αντιπροσωπεύει μια στιγμή αγάπης και σύνδεσης μεταξύ του Bruce Willis και της κόρης του Rumer, αποτυπώνοντας την οικογενειακή θερμότητα και αφοσίωση. Η Rumer επέλεξε να μοιραστεί αυτήν την εικόνα, προκειμένου να αναδείξει τη δυναμική της οικογένειας της και τη στήριξη προς τον πατέρα της σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση