ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Kate Middleton: Έγιναν viral οι χορευτικές κινήσεις της

Το βίντεο που της έδωσε τον τίτλο «Τhe princess shuffle».

Μαρία Καραμάνου

Η Kate Middleton δείχνει την αγάπη της για το χορό σε διάφορες περιστάσεις, όπως φαίνεται σε ένα νέο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Instagram και στο TikTok. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται να απολαμβάνει τον χορό και να μην διστάζει να επιδείξει τις χορευτικές της ικανότητες σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Το βίντεο ξεκινά με μια στιγμή όπου η Kate κάνει ένα παιχνιδιάρικο βήμα προς τη βασίλισσα Margrethe της Δανίας κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στην Κοπεγχάγη τον Φεβρουάριο του 2022. Το περιστατικό αυτό αποτελεί ένα παράδειγμα της χαλαρής και διασκεδαστικής προσέγγισης της Kate στα επίσημα γεγονότα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η Kate δεν διστάζει να κάνει χορευτικά βήματα για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο πλάνο για τους φωτογράφους, όπως συνέβη στο κάστρο Amalienborg. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει αποκτήσει τη δική του αναγνώριση, με τους χρήστες του TikTok να το ονομάζουν «Τhe princess shuffle».

@the_blazing_royals Catherine the dancer! #royalfamily #princesscatherine original sound - Everything Royal

Η επιδεξιότητα της Kate στο χορό φαίνεται να είναι μια ακόμα πτυχή του χαρακτήρα της που ενθουσιάζει το κοινό. Η δυνατότητα της να συνδυάζει τη βασιλική της ευγένεια με τον χορό και τη διασκέδαση προσθέτει έναν ανθρώπινο και φιλικό χαρακτήρα στην εικόνα της.

Η Kate Middleton φαίνεται να αγαπά όχι μόνο τον σύγχρονο χορό αλλά και τους παραδοσιακούς χορούς, όπως αποκαλύπτει το συγκεκριμένο βίντεο. Ένα από τα σημεία που ξεχωρίζει είναι η χορογραφία της με ντόπιες γυναίκες στο Τουβαλού κατά τη διάρκεια της περιοδείας της με τον πρίγκιπα William για το Διαμαντένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ το 2012. Αυτή η εμπειρία φαίνεται να αντικατοπτρίζει το ενδιαφέρον του ζευγαριού για διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και παραδόσεις.

Στη συνέχεια, το βίντεο παρουσιάζει αποσπάσματα από διάφορες στιγμές χορού της Kate, συμπεριλαμβανομένων των στροφών στην αγκαλιά του αρκούδου Πάντινγκτον, των χορευτικών της στο Εθνικό Ναυτικό Μουσείο και της εκδήλωσης στην Καραϊβική. Η συμμετοχή της σε παραδοσιακά φεστιβάλ, όπως το Garifuna στο Μπελίζ, αποδεικνύει την ευελιξία και το ενδιαφέρον της για διαφορετικούς πολιτισμούς.

Τέλος, η σκηνή όπου η Kate και ο William δείχνουν τις χορευτικές τους κινήσεις στην Καραϊβική για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας αποτελεί μια ευχάριστη και ενωτική στιγμή για το ζευγάρι. Αυτές οι στιγμές χορού φαίνεται να αποτελούν σημαντικό μέρος της προσωπικότητας της Kate Middleton και να προσθέτουν μια διασκεδαστική και φιλική διάσταση στις επίσημες της υποχρεώσεις.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση