ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Ιορδανία: Το βασιλικό ζεύγος περιμένει παιδί

Η επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού.

Μαρία Καραμάνου

Το βασιλικό ζευγάρι της Πριγκίπισσας Rajwa και του Πρίγκιπα Hussein ανακοίνωσε επίσημα την Τετάρτη, 10 Απριλίου, την ευχάριστη είδηση ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η πομπώδης τελετή γάμου του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε πέρυσι, με την παρουσία βασιλικών προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων ήταν και ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η τελετή γάμου πραγματοποιήθηκε με μία ιδιαίτερη ισλαμική τελετή γνωστή ως «katb ktab», στους κήπους του παλατιού, με την παρουσία περίπου 140 καλεσμένων, μεταξύ των οποίων ήταν οι βασιλικές οικογένειες της Δανίας και της Ολλανδίας. Μετά την τελετή, οι νεόνυμφοι αναχώρησαν για τη γαμήλια δεξίωση με μια εντυπωσιακή πομπή, γνωστή ως «Κόκκινη αυτοκινητοπομπή», ταξιδεύοντας από το παλάτι Zahran στο παλάτι Al Husseiniya.

Photo By @rajwajo1 On Instagram  

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης φανερώνει τη χαρά και την ανυπομονησία του ζευγαριού να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, προσθέτοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους και στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας.

Η δήλωση της βασιλικής οικογένειας αναφέρει πως, «Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι Βασιλικές Υψηλότητές τους, ο διάδοχος του θρόνου Al Hussein Bin Abdullah ΙΙ και η πριγκίπισσα Rajwa Al Hussein περιμένουν το πρώτο τους μωρό αυτό το καλοκαίρι. Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή εκφράζει τα ειλικρινή της συγχαρητήρια στις Μεγαλειότητές τους, τον Βασιλιά Abdullah Il και τη βασίλισσα Rania Al Abdullah, και εύχεται στον διάδοχο του θρόνου Al Hussein και την πριγκίπισσα Rajwa καλή υγεία και χαρά καθώς υποδέχονται το μωρό τους». 

Photo By @rajwajo1 On Instagram 

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ανακοίνωση εγκυμοσύνης συνοδεύτηκε από μια χαμογελαστή φωτογραφία του πρίγκιπα διαδόχου Hussein και της πριγκίπισσας Rajwa, και οι δύο 29 ετών, αφού παντρεύτηκαν την 1η Ιουνίου 2023. Το μωρό θα είναι το πρώτο εγγόνι της βασίλισσας Ράνιας, 53 ετών, και του βασιλιά Αμπντάλα, 62 ετών. Σύμφωνα με τον Gerts Royals, η νέα προσθήκη θα λάβει τους τίτλους της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας και του Πρίγκιπα/Πριγκίπισσας.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση