ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα για την εμφάνισή μου»

«Έχω δεχτεί άπειρες φορές body shaming»

newsroom must

Η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή την καλεσμένη Κατερίνα Πεφτίτση, ένα μοντέλο στην κατηγορία plus size ,μίλησε για μια δική της τραυματική εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα , οι δύο τους αναφέρθηκαν σε μια ειδική θεματολογία περί εμφάνισης με την παρουσιάστρια να εξομολογείτε πως κατά καιρούς έχει ακούσει και αυτή διάφορα σχόλια για την εμφάνιση της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Πιο συγκεκριμένα, είπε «Έχω δεχτεί άπειρες φορές body shaming. Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα για την εμφάνισή μου, για το σώμα μου. Βεβαίως κι έχω βάλει κιλά και κάποια στιγμή θα βγάλω. Προσέχω την εμφάνισή μου, προσέχω την υγεία μου. Με το ντεκολτέ, με το αν φόρεσα και φάνηκε λίγο παραπάνω μπούτι, σώμα, πόδι, για όνομα του Θεού. Ακούω καθημερινά άπειρα πράγματα».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε ακόμα τους μηχανισμούς άμυνας που χρησιμοποίησε για να μην την επηρεάζουν πια «Όταν κάτι δεν ισχύει, δεν σε αγγίζει. Η δική μου άποψη σε αυτό ήταν ότι πολλές φορές σε αγγίζει κάτι ακόμα κι αν δεν ισχύει, γιατί σε πνίγει το γεγονός ότι σε αδικούν ή είναι κάτι το οποίο δεν σε τιμά. Πολλές φορές επιλέγω τη σιωπή, αλλά είναι κάποιες φορές που λες “ώπα”, πρέπει να σταματάς και να βάζεις ένα φρένο σε κάποια πράγματα».


Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση