ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Ιδού η επιστολή της Gigi Hadid προς τον Τύπο σχετικά με την κόρη της

Δείτε αυτούσια την επιστολή.

newsroom must

Μπορεί η Gigi Hadid να έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο, λόγω και της φύσης της δουλειάς της – μοντέλο, αλλά σε ότι αφορά την κόρη της φαίνεται ότι θέλει να τραβήξει μια «γραμμή».

Ωστόσο η ίδια, πολύ συχνά ανεβάζει καθημερινές στιγμές τους, είτε κάνοντας μπάνιο στην πισίνα, είτε φορώντας τα αγαπημένα τους matching outfits αλλά μέχρι τώρα ποτέ δεν έχει αποκαλύψει το πρόσωπο της μικρής Khai, κάτι που κάνει όπως αναφέρει για να προστατεύσει το μέλλον της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Να θυμίσουμε πως η ίδια, έφερε στον κόσμο το παιδί της με τον τραγουδιστή Zayn Malik τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ σε κάθε τους έξοδο φροντίζουν να καλύπτουν το πρόσωπο του παιδιού όταν βρίσκεται σε δημόσια θέα.

Έτσι αποφάσισε να εκδώσει μια ανακοίνωση – παράκληση προς τον Τύπο και τα μέσα με σκοπό να τους παρακαλέσει να σεβαστούν την επιθυμία της. Χαρακτηριστικά η ίδια γράφει «Προς τους παπαράτσι, τον Τύπο και τους λογαριασμούς των φαν:

Όσο το μωρό μας μεγαλώνει έχουμε συνειδητοποιήσει πως δεν μπορούμε να την προστατεύουμε από τα πάντα με τον τρόπο που θα θέλαμε και μπορούσαμε όσο ήταν μικρότερη. Λατρεύει να βλέπει τον κόσμο και ενώ αποκομίζει πολλά από εδώ κοντά στη φάρμα, πρέπει να λάβει εμπειρίες και από άλλα μέρη - μία αληθινή ευλογία. Στις πιο πρόσφατες επισκέψεις μας στη Νέα Υόρκη, έχει αρχίσει να θέλει να σηκώνει το σκίαστρο του ήλιου (κάτι που συνηθίζει να κάνει το σπίτι) και τα καταφέρνει μόνη της. Δεν καταλαβαίνει γιατί είναι καλυμμένη στην πόλη, και από τι θέλω να την προστατεύσω. Θέλω επίσης να δει την πιο απίθανη πόλη στον κόσμο και τους πιο όμορφους και διαφορετικούς ανθρώπους να περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, και αυτό χωρίς το στρες του τσίρκου των μίντια που συνοδεύουν γονείς που είναι δημόσια πρόσωπα. Ξέρω πως οι νόμοι διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία, και έχω δει κάποιες φωτογραφίες παπαράτσι παιδιών στη Νέα Υόρκη με τα πρόσωπά τους θολά - αλλά ρωτώντας, πιστεύω πως αυτό οφείλεται στην ακεραιότητα του φωτογράφου, των περιοδικών και των φαν που μοιράζονται τις φωτογραφίες.

Γράφω όλα αυτά για να πω: στους παπαράτσι, στον Τύπο και στους αγαπημένους λογαριασμούς φαν, ξέρετε πως δεν έχουμε ποτέ αναρτήσει σκόπιμα το πρόσωπο της κόρης μας στα σόσιαλ μίντια. Η επιθυμία μας είναι να μπορεί να διαλέξει πώς θα κοινοποιήσει τον εαυτό της στον κόσμο όταν είναι σε ηλικία, και το να μπορεί να ζει μία κανονική, όσο γίνεται, παιδική ηλικία χωρίς να ανησυχεί για μία δημόσια φωτογραφία που δεν έχει επιλέξει. Θα σήμαινε πολλά για εμάς, όσο θα παίρνουμε την κόρη μας να δει και να ανακαλύψει τη Νέα Υόρκη και τον κόσμο, αν θα μπορούσατε σας παρακαλούμε, σας παρακαλούμε, σας παρακαλούμε να θολώνετε το πρόσωπό της από τις φωτογραφίες, αν και όταν το απαθανατίσει η κάμερα. Το ξέρω πως είναι μια παραπάνω προσπάθεια, αλλά ως νέα μαμά, θέλω το καλύτερο για το μωρό μου, όπως όλοι οι γονείς. Και ελπίζω πως αυτό θα συνεχίσει τη συζήτηση για την προστασία των ανήλικων στα μέσα, αν προέρχονται από μία οικογένεια διάσημων.

Θέλω να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παπαράτσι που μας έχουν δείξει σεβασμό, αφού τους ζήτησα να κρατήσουν απόσταση όταν βγήκα βόλτα με το καρότσι από το πρώτο μου ταξίδι στη Νέα Υόρκη με την Khai. Σας βλέπω και το εκτιμώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση