ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Η τρυφερή ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου για τον αδερφό του

«Είσαι ο σπουδαιότερος άνθρωπος που γνώρισα! Είμαι σίγουρος ότι εκεί ψηλά…»

newsroom must

Η σημερινή ημέρα είναι άκρως ιδιαίτερη για τον Ανδρέα Γεωργίου, αφού ο αδερφός του, Κρίστοφερ, γιορτάζει τα γενέθλιά του.

Με αφορμή τα 30α γενέθλια του αδερφού του, ο Κύπριος ηθοποιός και σκηνοθέτης θέλησε να κάνει μια πολύ τρυφερή και συγκινιτική ανάρτηση στο Instagram.

Δημοσιεύοντας μερικά κοινά τους στιγμιότυπα, ο Ανδρέας Γεωργίου έγραψε: «Με αυτόν εδώ τον τύπο, μοιράστηκα το ίδιο δωμάτιο μεγαλώνοντας… μικρούλης ήθελε να έχει τάξη στο δωμάτιο και εγώ πάντα τα έκανα μπάχαλο! Δεν τον άφηνα στην ησυχία του! Στην εφηβεία μας, τα έκανε όλα μπάχαλο αυτός και τον μάζευα εγώ, από ξενύχτια, αλητείες, την νύχτα… άπειρες φορές γυρνούσα τους δρόμους να τον βρω γιατί ανησυχούσα, ήταν επαναστάτης! Όπου ήμουν τον ήθελα δίπλα μου! Έχουμε ταξιδέψει και έχουμε ζήσει μαζί στο Λονδίνο, στην Νέα Υόρκη, στην Αθήνα!! Είμασταν πάντα μαζί! Μου χάρισε το συναίσθημα του αδερφού, του πατέρα, του φίλου, της οικογένειας! Σήμερα 38 χρόνια μετά, αντιστράφηκαν οι ρόλοι! Έγινε αυτός ο προστάτης! Έγινε αυτός το στήριγμα, δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς την συμβουλή του! Και είμαι τόσο περήφανος αδερφός !!! Happy birthday bro! I love you! #happybirthday #bro».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση