ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny leggings, oversized φούτερ και άσπρα sneakers
 

Η Taylor Swift κλαίει για μια... μπανάνα, στο πιο fun βίντεο της ημέρας

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

H Taylor Swift είναι μια τραγουδίστρια που δεν τσαλακώνεται συχνά, και όταν το κάνει είναι πάντα με μέτρο. Στην πρόσφατη επίσκεψη της στην εκπομπή ''The Tonight Show'' του Jimmy Fallon, μάλλον αυτό θα άλλαζε μια για πάντα και... χωρίς τη θέληση ή τη συγκατάθεσή της. Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη του Fallon για να προωθήσει αφενός το νέο της album, ''Lover'', και αφετέρου την εμφάνιση της στο Saturdaay Night Live, αλλά ο παρουσιαστής είχε άλλα σχέδια και μάλιστα είχε μιλήσει με τη μητέρα της για αυτό. 

Αφού ξεκινησε να της κάνει ερωτήσεις για μια επέμβαση στα μάτια που είχε κάνει και που ελάχιστοι γνώριζαν, προβλήθηκε ένα βίντεο όπου φαίνεται η Swift υπό την επήρρεια δυνατών αναισθητικών μετά την επέμβαση, να κλαίει για μια μπανάνα που τις έδωσε η μαμά της να φάει. Στη συνέχεια προσπαθεί να την κρατήσει ξύπνια, με την Swift να απαντά ''Δεν κοιμάμαι, το μυαλό μου είναι ζωντανό''. 

Έτσι, χάρη στη μαμά Swift είδαμε μια πλευρά της τραγουδίστριας που δεν βλέπουμε συχνά, μαζί με την υπερβολικά απολαυστική αντίδραση της. 

''Θεέ μου, αυτό είναι στην τηλεόραση! Περίμενε, ήταν τόσο καλή που με πήρε στον γιατρό αλλά τόσο κακιά για να με τραβήξει βίντεο και να σου το στείλει;'' σχολίασε γελώντας εκτός των άλλων η Swift. 

Δείτε το fun βίντεο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση