ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Η συνάντηση του Harry με... τις πρώην του!

Δέσποινα Άσπρου

Ο πρίγκιπας Harry πρόσφατα, πήγε μαζί με τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο και τον αδερφό του Πρίγκιπα William να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Our Planet στο Λονδίνο το οποίο μιλάει για την άγρια φύση και ζωή και προβάλλεται στο Netflix. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Να που όμως στην εν λόγω πρεμιέρα βρίσκονταν και δυο πρώην του Harry! Ο λόγος για την Camilla Thurlow και την Ellie Goulding.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, ο πρίγκιπας επρόκειτο να καθήσει δίπλα από την Camilla, ωστόσο οι διοργανωτές του event έκαναν αλλαγές της τελευταίας στιγμής ώστε να αποφευχθεί το μοιραίο.

Αναλυτικότερα, οι άνθρωποι του sitting φαίνεται να είχαν ξεχάσει ότι ο πρίγκιπας έβγαινε με την Camilla πριν από πέντε χρόνια και έκαναν ένα λάθος το οποίο διόρθωσαν την τελευταία στιγμή έτσι ώστε να μην τον φέρουν σε δύσκολη θέση. Έτσι, απλώς άλλαξαν τις θέσεις που ήταν να καθίσουν ώστε εκείνος να μη βρεθεί δίπλα στην πρώην του. Όσο αφορά τώρα την άλλη πρώην, η Ellie Goulding έφυγε από το event νωρίς ώστε να αποφύγει κάθε επαφή με τον πρώην της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση