ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η συγκινητική στιγμή που η Χριστιάνα αναφέρεται στον Γιώργο Χουλιάρα

Όσα ανέφερε η παρουσιάστρια για τον μέντορα της Γιώργο Χουλιάρα

newsroom must

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα να δεις», μιλώντας στην Έλενα Θεοδώρου, σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης. Η αγαπημένη Κύπρια παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε ζωντανά στην εκπομπή τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον κορωνοϊό, λέγοντας πως «Έκλαιγα από τον πόνο. Νόμιζα ήταν οι τελευταίες μου στιγμές».

Ενώ, σε μετέπειτα σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε και στον μέντορα της Γιώργο Χουλιάρα, τον άνθρωπο που την πίστεψε ποιο πολύ από όλους και «έφυγε» από την ζωή πριν 9 μήνες.

Με την παρουσιάστρια να αναφέρει συγκινημένη για εκείνον «Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για τον Γιώργο Χουλιάρα. Όχι απλά με πίστεψε. Θυμάμαι κάποιες στιγμές απείρου κάλλους… Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που είχα την ευκαιρία, όχι απλά να δουλέψω με αυτόν τον άνθρωπο, αλλά να είμαι εκεί σε συναντήσεις… μόνο και μόνο να τον παρακολουθούσες πως δούλευε, πως του κατέβαιναν οι ιδέες και πως τις υλοποιούσαμε μέσα σε ένα βράδυ. Όταν “έφυγε” ο Γιώργος, την επόμενη ημέρα που ήμουν στην εκπομπή, μπορεί να σου ακούγεται παρανοϊκό αλλά άκουγα τη φωνή του μέσα στο ακουστικό μου».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση