ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Έκλαιγα από τον πόνο. Νόμιζα ήταν οι τελευταίες μου στιγμές»

«Έστειλα μήνυμα του Γιώργου, να του πω “Πρόσεχε τα μωρά” γιατί θεωρούσα ότι έφευγα»

newsroom must

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους παραχώρησε σήμερα 11/02 συνέντευξη στην Έλενα Θεοδώρου και στην εκπομπή «Έλα να δεις», όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την νόσηση της με τον κορωνοϊό καθώς και τις επιπλοκές που είχε αργότερα.

Να θυμίσουμε πως η αγαπημένη Κύπρια παρουσιάστρια είχε αναγκαστεί να πάει στο νοσοκομείο μετά από πόνους στο στήθος εξαιτίας λοίμωξης που την ταλαιπωρούσε, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που μιλάει «ανοιχτά» για αυτό, συγκινώντας μας όλους για τα όσα πέρασε με την περιπέτεια της υγείας της.

Διαβάστε εδώ: Κι όμως, η Αριστοτέλους πήγε κατευθείαν από το νοσοκομείο στην εκπομπή της

Με την Χριστιάνα να λέει συγκεκριμένα «Ήταν μία θλάση πολύ έντονη στους μυς του θώρακα, οπότε με κάθε ανάσα ο πόνος ήταν φρικτός. Έκλαιγα από τον πόνο. Δεν μπορούσα εύκολα να τον διαχειριστω. Στο γύρισμα της Πρωτοχρονιάς υπέφερα δύο ώρες πριν ξεκινήσει το γύρισμα και δεν είπα τίποτα σε κανέναν.

Κάποια στιγμή την ώρα που έπρεπε να φύγω να πάω στις πρώτες βοήθειες., σκέψου ότι στο αυτοκίνητο ήμουν σίγουρη ότι ήταν οι τελευταίες μου στιγμές. Ήμουν πεπεισμένη ότι εκείνο που μου συνέβαινε εκείνη τη στιγμή δεν ήταν κάτι το οποίο θα περνούσε. Έπιασα το κινητό μου την ώρα που με έπαιρναν στις πρώτες βοήθειες να στείλω ένα μήνυμα του Γιώργου και να του πω “Πρόσεχε τα μωρά” γιατί θεωρούσα ότι έφευγα»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση