ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Χριστοδουλίδη για τον θάνατο του αδερφού του

Πριν ακριβώς έξι χρόνια έχασε τον αγαπημένο του αδερφό Σάββα, όταν υπέστη καρδιακή προσβολή στο σπίτι του και δεν είχε κανένα εκείνη τη στιγμή να τον βοηθήσει.

newsroom must

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης για τον θάνατο του αδελφού του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2015 σε ηλικία 52 ετών.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Facebook δημοσίευσε δύο φωτογραφίες και έγραψε: Ο Υπουργός Εξωτερικών, προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία με τον αδερφό του, γράφοντας στη λεζάντα: «Κάποιες απώλειες δεν συνηθίζονται ποτέ…»,  #Savvas, #Brother, #6yearsago.

Πριν ακριβώς έξι χρόνια έχασε τον αγαπημένο του αδερφό Σάββα, όταν υπέστη καρδιακή προσβολή στο σπίτι του και δεν είχε κανένα εκείνη τη στιγμή να τον βοηθήσει. Ο Σάββας Χριστοδουλίδης ζούσε μόνιμα στην Αμερική και ήταν διδάκτορας πληροφορικής.

Ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης ενημερώθηκε για τον θάνατο του αδελφού του ενώ βρισκόταν στο Προεδρικό Μέγαρο σε συνάντηση με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση