ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Η στημένη απαγωγή της Meghan Markle και η αντίδρασή της

''Την έδεσαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ενός ‘τρομοκράτη’''

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί η νέα βιογραφία του Harry και της Meghan με τίτλο «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family» να έχει κυκλοφορήσει πριν δύο μόλις μέρες, ωστόσο κατάφερε να συζητηθεί όσο λίγες και να φέρει στην δημοσιότητα αρκετές αποκαλύψεις.

Σύμφωνα λοιπόν με το εν λόγω βιβλίο και τους συγγραφείς του, Omid Scobie και Carolyn Durand, η Meghan όταν μπήκε στο παλάτι πριν από μερικά χρόνια έπρεπε να περάσει από μία διαδικασία εκπαίδευσης στα κεντρικά γραφεία του Βρετανικού Στρατού, ώστε να είναι προετοιμασμένη σε περίπτωση απαγωγής, ομηρίας ή τρομοκρατικού χτυπήματος.

Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, «Η Meghan συμμετείχε σε μία στημένη απαγωγή, όπου την έδεσαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ενός ‘τρομοκράτη’, την πήγαν σε μία διαφορετική τοποθεσία και, στη συνέχεια, την έσωσαν αστυνομικοί χρησιμοποιώντας ψεύτικα όπλα». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τρομοκρατηθεί η πρώην ηθοποιός με την εμπειρία αυτή, αλλά μετά από ώριμη σκέψη ένιωσε ευγνώμων και έμαθε να αναπτύσσει σχέσεις με τον εχθρό και να οδηγεί σε περίπτωση καταδίωξης.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση