ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Ο λόγος που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry παραιτήθηκαν

Το βιβλίο των Omid Scobie και Carolyn Durand “Finding Freedom” επιτέλους κυκλοφόρησε

Το βιβλίο των Omid Scobie και Carolyn Durand “Finding Freedom” επιτέλους κυκλοφόρησε αφού τον τελευταίο καιρό έχουν γραφτεί πολλά για τα όσα περιέχει το βιβλίο τις σχέσεις των royals με του Sussex και την απόφαση του ζευγαριού να αποχωρήσει από την βασιλική οικογένεια.

Η Meghan Markle και ο Harry ανακοίνωσαν τον Ιανουάριο του 2020 ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα και ότι πρόκειται να ξεκινήσουν μια καινούργια ζωή. Οι λόγοι που αναφέρθηκαν τότε είχαν να κάνουν με την οικονομική τους ανεξαρτητοποίηση και τον γιο τους Archie τον οποίο επέλεξαν να μεγαλώσουν μακριά από τα βασιλικά πρωτόκολλα και όλη την πίεση της οικογενειακής κληρονομιάς.

Το βιβλίο Finding Freedom το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα πάντως κάνει αναφέρεται σε έναν ακόμα λόγο που οι Sussex αποφάσισαν να παραιτηθούν και έχει να κάνει με την καταγωγή της Meghan.

Όπως γνωρίζετε η Meghan είναι μιγάς, δηλαδή η μητέρα της είναι μαύρη και ο πατέρας της λευκός. Μπαίνοντας στην βασιλική οικογένεια μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry η καταγωγή της σχολιάστηκε αρκετά από τα μέσα και πολλές φορές με άσχημο και αρνητικό τρόπο.
Το βιβλίο αναφέρεται σε ένα περιστατικό που έγινε τα Χριστούγεννα του 2017 όταν η Meghan παρευρέθηκε στο παλάτι για γεύμα. Εκεί βρέθηκε και η πριγκίπισσα Michael του Kent η οποία επέλεξε να φορέσει μια καρφίτσα που παριστάνει έναν σκουρόχρωμο άντρα που φορά ένα τουρμπάνι.

Οι συγγραφείς του βιβλίου σχολιάζουν ότι «Όταν μιλάμε για βασιλική μόδα, απαιτείται πολύ σκέψη σε κάθε λεπτομέρεια. Η επιλογή της πριγκίπισσας Michael για την καρφίτσα θα μπορούσε να είναι απλά λάθος αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού της Meghan γυρνούσε η σκέψη αν υπήρχε κάποιο μήνυμα πίσω από την κεφαλή του Αφρικανού άνδρα που φοράει χρυσό τουρμπάνι και φανταχτερά ρούχα»

Ένα άλλο περιστατικό ήταν όταν η ίδια εμφανίστηκε στα βραβεία British Fashion Council και φορούσε μαύρο μανό στα νύχια. Το συμβούλιο του British Fashion αναγκάστηκε να κατεβάσει τις φωτογραφίες της αφού δέχτηκε πολλά ρατσιστικά σχόλια.

Οι συγγραφείς του βιβλίου τονίζουν ακόμη ότι στην Βρετανία ο ρατσισμό υπάρχει έντονα ακόμα και πιστεύεται ότι αν δεν είσαι λευκός τότε δεν είσαι Βρετανός. Έτσι αυτός ίσως ήταν ο κύριος λόγος που το ζευγάρι αποφάσισε να αφήσει την βασιλική ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση