ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

Η Scarlett Johansson μιλάει για το body shaming στο Hollywood

Πολλοί stars έχουν δεχτεί σχόλια για το σώμα τους

Body Shaming… Μπορεί ο όρος να έχει γνωστός ανά το παγκόσμιο και να συζητιέται ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια όμως πάντοτε υπήρχε.
Ιδιαίτερα με την εμφάνιση του internet και των κοινωνικών δικτύων το πρόβλημα έχει ξεφύγει αφού ο κάθε ένας μπορεί να σχολιάσει το σώμα του άλλου χωρίς να υπολογίζουν τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η πράξη στην ψυχολογία του.

Πολλοί stars έχουν δεχτεί σχόλια για το σώμα τους και λόγω των στερεότυπων που υπάρχουν καλούνται να διατηρούν τον κορμί τους σε λεπτά πρότυπα ακόμα και αν ο σωματότυπός τους είναι διαφορετικός από αυτό που ζητάει η κάθε βιομηχανία.

Κάποιες φορές μάλιστα η δουλειά τους εξαρτάτε από το σώμα τους αφού ο ρόλος απαιτεί να έχουν συγκεκριμένες αναλογίες και όχι να είναι καλοί στην υποκριτική.

Για αυτό το θέμα μίλησε και η Scarlett Johansson στο Candis Magazine λέγοντας ότι «Πάντα υπήρχε πίεση στους ηθοποιούς για να μένουν λεπτοί. Υπάρχει μία σκηνή σε μια από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες, All About Eve, όπου η Bette Davis κάνει κύκλους στο δωμάτιο, πολύ στενοχωρημένη με κάτι, πιάνει μία σοκολάτα, την αφήνει κάτω, την ξαναπιάνει, την ξαναφήνει. Τελικά, ενδίδει και την τρώει αλλά μόνο μετά από μεγάλη μάχη! Οπότε, ακόμα και τότε υπήρχε πίεση. Και, τώρα, πολύ χειρότερα»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση