ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η πρώτη φωτογραφία της Margot Robbie ως Barbie

Η ομοιότητα της ηθοποιού με την κούκλα των παιδικών μας χρόνων

Ζωή Τουτουντζίδου

Η νέα live-action ταινία της Barbie που σκηνοθετεί η Crete Gerwig, αναμένεται να βγει στην κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου του 2023, με την ηθοποιό Margot Robbie να έχει «κλειδώσει» ήδη για τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Margot Robbie ήταν εδώ και χρόνια ένα από τα βασικά ονόματα που προορίζονταν για τον ρόλο, σε μία ταινία που θα είναι μια συμπαραγωγή των Warner Bros και της Mattel, με την Noah Baumbach να υπογράφει το σενάριο. Πρόκειται για μια παραγωγή που τρέχει εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα.

Με την ηθοποιό Margot Robbie να εκφράζει τον ενθουσιασμό της για την νέα της κινηματογραφική ταινία, λέγοντας «Είναι τεράστια τιμή αυτός ο ρόλος και η παραγωγή της ταινίας, που θεωρώ ότι θα επηρεάσει θετικά τα παιδιά και το κοινό σε όλο τον κόσμο».

Πρόσφατα, δημοσιεύτηκε η πρώτη εικόνα της Robbie από τα γυρίσματα και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό, δεδομένου της ομοιότητας που έχει η ηθοποιός με την αγαπημένη κούκλα των παιδικών μας χρόνων. Η ίδια μάλιστα φωτογραφήθηκε μέσα στο εμβληματικό ροζ κάμπριο αμάξι της Barbie.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση