ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Η Pamela Anderson στο St Tropez

newsroom must

Αυτό το καλοκαίρι η Αnderson απολαμβάνει το Σαιν Τροπέ. Το φλερτ με τη γαλλική κουλτούρα και το φως του θερέτρου απαθανατίστηκε μετά από παρότρυνση της ίδιας από τον φίλο της, φωτογράφο Luke Gilford για το περιοδικό W.

"Το σατανικό μου σχέδιο είναι να αποσυρθώ εδώ. Τα αγόρια μου, οι γιοι μου Dylan Jagger και Brandon Thomas Lee έχουν μεγαλώσει πια και θέλουν να είμαι ευτυχισμένη. Θέλουν να επισκέπτονται τη Γαλλία. Νομίζω είναι ένα πλάνο που μας ικανοποιεί όλους" λέει για την καλοκαιρινή πατρίδα της. "Το ήξερα ότι θα ζήσω στη γαλλική Ριβιέρα πριν κλείσω τα 50 μου. Να' μαι λοιπόν" λέει για το Σαιν Τροπέ όπου και επέστρεψε 20 χρόνια μετά την πρώτη φορά που πάτησε το πόδι της στο θέρετρο της Ευρώπης.

Ντυμένη με δημιουργίες της φίλης της Stella McCartney, μια σχεδιάστρια που εκτιμά όσο και τη Vivienne Westwood η Άντερσον αναδύεται στο φως μιλώντας για ακτιβισμό.

"Είμαι μαχήτρια και δεν το κάνω μόνο για μένα. Το κάνω για αυτούς που δεν έχουν βήμα να μιλήσουν" λέει στη συνέντευξη της. "Μαθαίνω γαλλικά, ακούω πολύ γαλλική μουσική, βλέπω γαλλικές ταινίες. Είμαι από τον Καναδά οπότε είναι κάτι σχετικά εύκολο για μένα. Θέλω να κατέχω αυτή τη γλώσσα. Είναι η γλώσσα του έρωτα" λέει. "Ο έρωτας είναι το πιο σπουδαίο πράγμα στον κόσμο. Όλα τα άλλα δεν έχουν καμία σημασία" τονίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση