ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Η «μυστική» συμφωνία του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Charlene

Τα χρήματα που φέρεται ότι θα λάβει για να μείνει μαζί του

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο πρίγκιπας του Μονακό, Αλβέρτος και η σύζυγος του Charlene υπέγραψαν ένα «άκρως εμπιστευτικό χρηματικό συμβόλαιο», για να συνεχίσουν την σχέση τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο γάμος του ζευγαριού δεν είναι παρά μια καλοστημένη «επιχείρηση», που σκοπό έχει την προώθηση της δημόσιας εικόνας του πρίγκιπα. Να θυμίσουμε ότι το πριγκιπικό ζευγάρι έχει μαζί δύο παιδιά, με την Charlene να απασχολεί έντονα τους τελευταίους μήνες τα διεθνή ειδησεογραφικά μέσα καθώς εξαφανίστηκε μυστηριωδώς με το παλάτι να αποδίδει την απουσία της σε λόγους υγείας.

Τις τελευταίες ημέρες, κορυφαία γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης και συγκεκριμένα το Voici και το Paris Match Belgium, έγραφαν σε πρωτοσέλιδα τους ότι ο πρίγκιπας πληρώνει το υπέρογκο ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως στην σύζυγο του, για να «εμφανίζεται στο πλευρό του σε δημόσιες εκδηλώσεις».

Αξίζει να αναφερθεί ότι βάση του πρωτοκόλλου το βασιλικό παλάτι του Μόντε Κάρλου δεν θα υπόγραφε ποτέ επίσημα μια τέτοια συμφωνία ωστόσο ενισχύει οικονομικά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Φυσικά και η πριγκίπισσα απολαμβάνει τεράστια προνόμια, αλλά τα έτοιμα μετρητά δεν είναι εγγυημένα. Πέρασε πολύ δύσκολους μήνες, οπότε θα ήταν λογικό για τη Charlene να προσπαθήσει να εξασφαλίσει το δικό της εγγυημένο εισόδημα», δήλωσε πληγή από το παλάτι στην Daily Mail, σχετικά με την θέμα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση